lauantai 24. maaliskuuta 2018

Siel sun tääl


Tämä söpöläinen on Villen 18-vuotias Emppu. Perjantaina viikko sitten kävin tupatarkastuksella pojan luona ja tietysti kaunokais-kisu oli se tärkein katsottava. Okei okei, ihan kiva uusi pieni koti Villellä on. Just passeli, onnea uuteen elämään!

Viime lauantaina ostin maton. Vauhdikas Usko liukasteli paljaalla lattialla, pelkäsin sen loukkaantuvan ja tuohan matto aina kodikkuutta. ELSE-mattoliikkeestä tämäkin, kuten muutkin mattoni. Värimaailma on sama niin sopii hyvin näihin jo oleviin. Palvelu oli taas erinomaista.Kaikki uusi on huolellisesti tarkastettava, hyväksyttävä ja karvattava.Torstaina ennen käsityötapaamista kulutin aikaani Marks&Spencerin osastolla Sokoksen tavaratalossa. Ihanan pehmeä kotitakki -70% alennuksella eli hinnaksi jäi 12 euroa! Oli ihan pakko ostaa vaikka tämä nyt varmasti on sellaista pahaa kangasta mistä tulee vaikka mitä hippusia mereen. Sorry.

Mikä tämä kuvio on? Kukat oon tunnistanut, mutta miikä tuo toinen on??
Ensin se näytti nallelta mutta ei enää, on jotenkin outo tapaus.

KIITOS tiedosta! Kommentilla nim.merkki Anonyymi tietää, että tämä on
TATTY TEDDY!  Me to You onkin aika iso brändi, höh.

En ole sellaista ennen nähnyt lainkaan, oonks *nolo*,
 melkein jo kukkaruukuksi
tuota veikkailin mutta nallehan se sitten onkin.

CraftCornerin kässätapaamisessa oli tosi kivaa, paljon juttelua monesta eri aiheesta ja erilaisia käsitötä tekeillä. Kiitos seurasta kaikille. Erityiskiitos Sonja Saloriutalle, joka oli aivan uusi tuttavuus ja kertoi tuoreesta yrityksestään, TAITOHELMARI. Sen puitteissa hän järjestää kädentaitokoulutusta, vaelluskursseja ynnä muuta mukavaa. Sienivärjäyskurssi on tulossa, FB-linkki, harmi kun värjäys ei kiinnosta mutta ehkäpä joku vaellusjuttu nappaa mutkin mukaansa.

Eilen, perjantaina, olin Virpin ja Erjan kanssa Tallinnassa. Hyvässä seurassa päivä meni taas hujauksessa. KIITOS. 
Lounas syötiin siinä Karnaluksin lähellä olevassa Vana Villem'issä. Oli hyvää ja edullista.


Vanhassa kaupungissa patsastelee nokikolari.


Perinteisen MaiasMokan kakkupalat on aina hyviä. Kahvi on tosi tujua, eli ensi kerralla täytyy muistaa ostaakin tee. 
Ostokseni olivat todella maltilliset: sininen huopakassi jossa roikkuu klipseillä  muliinilankoja Salainen puutarha-kirjontatyöhön, kattilankannenpidin mallia kissa. Pyöröpuikko sukkia varten ihan vaan siksi, että silloin tällöin on kiva korkata uusi puikko kun vanha on jo mennyt vinkuralle.
Ja nyt löytyi edullinen pisteltävä joulukalenteri.Kerran sain vihjeen, että sellainen olisi kiva mutta kovin kalliita olivat pohjat niin jäi tekemättä. Jospa sellainen vielä kelpaisi, jos vaikka ensi jouluksi saisin sen tehtyä?Nyt, kerrankin, on ihan oikea Neuleretriitti! Lankalauantaina Vantaan Pakarituvalla voi neuloa hiljaisuuden merkeissä! Mua niin sapettaa kun retriitti-nimitystä käytetään kaikenlaisista neulepippaloista. 


Kluuvikadun Fazulla on aika kiva pääsiäisikkuna. Jouluikkuna oli mitätön, pettymys.
Mukava pääsiäisviikkoa!
KS

4 kommenttia:

 1. Vai on Villekin vaihtanut asuntoa. Siinä on sitten Empulle uusia tuoksuja sekä sisällä, että ulkona (jos ulkoilee).
  Tuosta kotitakin kuvasta ei kyllä saa selvää mikä se on.

  VastaaPoista
 2. Onpas ollutkin vilkas viikko. Kaunis tuo uusi mattosi ja tykkään väreistä.
  Ihanaa Palmusunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
 3. Eikös tuossa takissa ole melkein kuin "tatty teddy" (ks. googlen kuvahaulla) -nalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! Sehän se on. Mulle ihan uusi tuttavuus, eipä ole tullut silmiin aikaisemmin. Näin sitä kaikkea tietoa saa kun rohkenee tietämättömyytensä tunnustaa ja kysyä.

   Poista

Kiitos kommentistasi.