lauantai 31. maaliskuuta 2018

Lankalauantain PPPP


Kyllähän Lankalauantaina täytyy neuloa ja mieluummin porukassa. Niinpä mun luona kokootui PPPP eli Pienen PyöreänPöydän Puikottajat!
Mullahan ei enää ole sitä hienoa isoa pyöreätä pöytää mutta hyvin mahduttiin tämänkin pöydän ääressä kahvittelemaan, ja olihan sivupöytiä apuna.

Tarjoilupöytä oli aluksi vähän vajaa mutta täydentyi sitä mukaa kun oven kävin avaamassa. Kiitos herkuista! 
Mä olin leiponut suppilovahvero-mustatorvisienipiiraan.Ja lämmin kiitos muista tuliaisista, mm. suolaa uuten kotiin ja keksit vastasivat leipää, sekä juustoa. Itsetehtyä kääretorttua itsetehdyllä mansikkahillolla, namskis. Shipsejä en ollutkaan syönyt pitkään aikaan, vaarallisen herkullisia ovatkin mutta onneksi supermakeat mandariinit vähän tasapainottavat syömistä.


Marmeladia, kahvia, mansikkakassi ja kissakuvioinen esiliina. Huh huh, ens kerralla ku neulekestit pidän niin tuomiset on kielletty. Tai ehkä jotain pientä herkkua kuitenkin . . . .


Esikoitakin


Kiitos kun tulitte, hauskaa oli, tavataan täällä toistekin.
KS

6 kommenttia:

 1. Kiitos myös sinulle Kristiina mukavasta iltapäivästä.Kiitos kauniista kukosta ja kerästä ihanaista huivilankaa. terveisin LeenaP

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Kristiina kutsusta ja mukavasta seurasta + herkuista + lahjuksista. Oli kiva iltapäivä.

  VastaaPoista
 3. Oi mitkä ihanat herkut teillä on ollut ja varmasti kiva päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, piiiitkästä aikaa olikin tämmöinen mukava neuletapaaminen, herkkuineen.

   Poista
  2. Täytyis kutsua itsensä kylään joku päivä ;) Kunhan nää työkiireet helpottaa. Pitkästä aikaa ollut ylitöitä useampana viikkona ja edelleen jatkuu. Raskasta on, mutta talous kiittää tietysti.

   Poista

Kiitos kommentistasi.