keskiviikko 14. maaliskuuta 2018


Nuo ovat ensimmäiset kukat mun uudella terassilla. Ne voi nyt vaikka juhlistaa sitä, että blogi on jo 13-vuotias ja siitä on jo kolme vuotta kun lopetin tupakanpolton! Hyvä minä!

Juhlajuoman, ilman % jo kaksikymmentä vuotta, nautin taas maanantaina, ja joka maanantai vesijumpan jälkeen maistuu tuoreista hedelmistä tehty mehu, yleensä Afterburner - nams. Jungle Juice on kotimainen yritys.


Neulottua
Pienet prinsessasukat ja perinteisesti siniset pojalle neuloin Maijasta, 3.0 HiyaHiya-sukkiksilla. Kerhotossut on Lankamaailman alennushyllystä.

KS

8 kommenttia:

 1. Ihanat, pirteät narsissit! Rakastan narsissien keltaista ja vihreää väriä. Ja lämpimästi onnea ja pitkää ikää 13-vuotiaalle blogillesi! <3
  Huikeaa, että olet ollut tupakoimatta jo kolme vuotta! Onnittelut siitä ja alkoholittomista vuosista. Minäkään en tupakoi enkä käytä alkoholia lainkaan. Mukava, että on muitakin. :)
  Sari

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Yritän vielä viitsiä pitää tätä blogia. Alkaa tuntua siltä, että ihmiset on muista asioista kiinnostuneita ja seuraavat enemmän muuta ns. somea. Tämäkinhän oli enemmän käsityöpainotteinen mutta pikkuhiljaa on lipsunut tällaiseksi yleiseksi höpinäksi kaikenlaisista asioista.

  VastaaPoista
 3. Viihtyisä parveke. Kestääkö narsissit todella näin kovat pakkaset? Onnea uuteen kotiin ja onnistuneisiin elämänmuutoksiin.
  Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Kyllä ne just alle 10 asteen kestää, ei tietenkään montaa päivää/yötä. Nämä maksoi vaan 50 centtiä/purkki niin ei ole iso tappio jos ne kohta kuolee. Vaan saattavat toipuakin.

   Poista
 4. Monta aihetta juhlaan. Aurinkoa viikonloppuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aurinkoa sinnekin ja ehkä jo puuhastelua kasvien parissa.

   Poista
 5. Onnea kaikille saavutuksille!Jatka vain juttujasi,
  kyllä lukijoita riittää. uskoo Maija systeri

  VastaaPoista
 6. Sinulla on ollut monta aihetta juhlaan. Ja huikean pitkä blogitaivalkin. Itsekin olen blogin pitoa monesti miettinyt, mutta olen huomannut, kuinka hyödyllinen se on esimerkiksi kun tulee puhetta menneiden talvien säistä eikä satu olemaan kotona kuvien äärellä. Blogista saanee ainakin jotain osviittaa oliko kevät myöhässä tms. Olen haaveillut, että jaksaisin pitää käsin kirjoitettua kirjaa mm puutarhan istutuksista ja lajikkeista, mutta eipä ole tullut vielä aloitettua. Tai aloittanut olen monta kertaa, mutta jonnekin ne vihkot tahtoo aina hukkua. Parempi edes hatarat digitaaliset muistiinpanot kuin ei ollenkaan. Ja neulehommissa on varmaan ihan sama juttu, ei sitä muuten muistaisi paljonko mihinkin huivin meni lankaa. Harmikseni en oikein uskalla neuloa, vaikka lankaa kyllä olisi jemmassa vaikka kuinka. Ranteet eivät tykkää siitä yhtään, enkä vaan osaa neuloa kerrosta silloin tällöin, vaan menee aina överiksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.