keskiviikko 28. marraskuuta 2018

MakkarasukatVesijumppaohjaalle kudoin ruttuvarsisukat. Ryhmä (tai siis mä) keräs kans fyrkkaa, jolla ostan jonku blumsterin ja vähä jää viel laitettavaks lahjakortille.


Lanka: Handu, kaksi 50 g:n vyyhtiä, toinen lila ja toinen kirjava, saatu Pirjolta.
Puikko: 2.5 HiyaHiya pyörö
Malli: perussukka, ei mitään kommervenkkejä


Huom. tiedoksi kaikille tutuille ja sukulaisille: Mä en tänä vuonna lähteä joulukortteja. Postimaksu on jo 1.05! euroa ja rupesin laskemaan, että 50 euroa saan hyvinkin menemään joulukortteihin vaikka vähän karsisinkin saajia. Ja se karsiminen on tosi tylsää ku tuntuu, että kaikki ovat yhtä tärkeitä. Kortteja on kyllä kiva saada, ja lähettää, mutta nyt ei kukkaro kestä. Päädyin sitten tähän ratkaisuun: ei postitettuja joulukortteja.

Ja joulahjoista myös kieltäydyn, siis saamasta ja antamasta. Tutuilla lapsilla on kaikilla jo kaikkea niin mieluummin annan lahjan lapselle, jolla on vähän tai ei mitään. HOPE Itis, täällä olen aiemminkin ostanut täsmälahjan, se on kiva kun tietää, että joku saa juuri sen toivomansa lahjan. Myös tämä on ilmeisen hyvä keräys: Joulupuu keräys.
KS


7 kommenttia:

 1. Voi ruttuvarsisukat! Niitäpä en ole pitkään aikaan tehnytkään.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat värit ruttusissa. Kivat sukat vetäistä jalkaan joulunpyhinä.

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen se lastenlaulu Magdaleenasta: "....sukat on sillä makkaralla ja lentää se päivänkakkaralla...."
  Viisas päätös joulukorteista. En minäkään laita kuin kaksi korttia lapsilleni ja säästyneillä rahoilla ostan vaikka suklaata itselleni ;D

  VastaaPoista
 4. Onkohan blumsteri kukka vai mikä .. ? :)
  Kivan lahjan saa vastaanottaja.

  VastaaPoista
 5. Kauniit. Minäkin olen tilannut joskus Handulta lankoja ja olipa niistä kivaa neuloa. Lankaoli iloisen keltaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monen kotimaisen värjärin lankoja oon käyttänyt ja todennut, että kaikilla on hyvät pohjalangat, laadukkaita. Eniten tykkään LEM'n väreistä mutta ei muissakaan mitään vikaa ole.

   Poista
 6. Kivan pirteät sukat! Nykyään kaikilla on kaikkea, en täytä heidän kaappejaan lisätavaralla. Korttien sijaan muistan kaukaisia vanhempia ihmisiä joulukirjeellä. Muille jakelen itsekeivottuja pikkuleipiä, kivassa kupissa tai virkatussa pytyssä. Irmeli

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.