tiistai 22. tammikuuta 2019

Pari paria sukkia


Budjetti antoi nyt sen verran myöden, että ostin Uskolle lelun, joka on pitkään ollut mielessä. Sellainen banaanin muotoinen kissanmintulla täytetty. Ja kyllä se olikin mieluisa, ai että sitä on kiva retuuttaa.Monet unisukat oon parin vuoden sisällä neulonut muille mutta nyt  oli vuorosssa itsellekin. Edelliset meni pilalle kun käytin niitä äänenvaimentimina lankakorikon metallikehikkoa hakatessa. Tulihan niihin sitte jättiläisreiät, heh. Mulla oli, ja on, vähän hutiostoksena tehtyä alpakkalankaa niinpä neuloin näistä pitkävartiset, sain kaksi kerää pois kuleksimasta.

Lanka: Hverdags. 60% Fineste Alpakka, 40% Peruviansk Ull
Puikot: HiyaHiya pyöröt 2.75 ja 3.25 sekä Addi pyöröt 3.50 - en lisännyt varteen silmukoita vaan hoidin sen suurentamalla puikkoa.
Malli: perussukka varpaista varteen, varsi 3o2n.Piko-systeri on kova tilaamaan sukkia, nyt on tarvis ihan vaan kotisukille. 

Lanka: Kaupunkilanka Rotvalli. 75% villa 25% polyamidi. En ollut tätä lankaa ennen käyttänyt niin tässä oli hyvä kokeilla. Ihan kivasti se neuloutui ja tuntuu muutenkin mukavalta. Jatkoon.
Puikot: HiyaHiya sukkikset 3.0
Malli: Sonja Karlsson: Triangulum,Taito-lehti 6/2018

KS

6 kommenttia:

 1. voi miten Usko on onnellisen näköinen lelunsa kanssa. Toiseksi alimmaisessa kuvassa Usko on sen näköinen kuin sanoisi "Se on miun oma".
  Ja unisukat on aina tarpeen, itekin pitäsi tehä itelle uudet.Kaupunkilankoja en olekaan kokeillut,ehkä sitt joskus kunhan saa entisiä kulutettua pois.

  VastaaPoista
 2. OOO! Kissamintulla terästetty banaani!! Se on lähettävä heti hedelmätiskile ettimään Merrillekin!
  Sulosen pehmonen näkönen on banaaninretuuttajakin :)
  Kaikenlaista käyttöä sukille onkin keksiintynyt, että äänenvaimentimenakin voi käyttää ;)

  VastaaPoista
 3. Heti, kun mainitsit sukat, niin niitähän piti tulla katsomaan. ;) Ja kivat sukat täältä löytyikin, kauniita ovat.

  VastaaPoista
 4. Voi että Usko on onnellinen uudesta lelusta! Ihania kuvia <3! Kauniita kuviosukkia olet tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Epistä! Kaikil muil on banaani paitsi mulla! t. Tassu
  P.S. Äiskä sanoo et kivoi sukkii. Rotvallis on kiva kuvio

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassu: älä välitä, ei tää niiiin kiva ollutkaan että se ois pakko saada. Hetken huumaa vaan. Semmonen toinen lelu oli paljon maukkaampi, siinä on jotain muutakin herkkuhajua ku vaan kissanminttu. Semmosta vatatabi tai jotain sinnepäin.

   Poista

Kiitos kommentistasi.