torstai 24. tammikuuta 2019

Starvine Mitts ja perussormikkaat


Tällaiset tein ekat jo syksyllä ja taisin nämäkin aloittaa samantien mutta ovat jääneet keskeneräisten korinpohjalle. Tammikuun alussa olin Lentävässä Lapasessa kirjoneulekurssilla ja sen ansiosta nämä tulivat esille ja valmistuivat viimeinkin. Kurssilla en oikeastaan oppinut mitään uutta, noh ehkä tikapuutekniikan jota tuskin tulen käyttämään.

Lanka: Tukuwool Fingering, 36 g, Värit: 15 Pinkki ja 13 Lime 
Puikot: 2.75 HiyaHiya sukkikset 
Malli: Starvine Mitts by Susanna Winter, blogi Talvi knits


Pesussormikkaat ystävälle


Lanka: Arwetta classic, 48 g, värit harmaa ja beige
Puikot: HiyaHiya sukkikset 2.50
Malli: perussormikasNämä bling-bling irtohihat tein jo joulukuussa systerille mutta kuva on jäänyt laittamatta: Regia Soft Glitter lanka  ja suoraa pötköä sileää neuletta tarvittava pituus.Uudessa kirjasto Oodissa, joka mun mielestä on enemminkin Monitoimitalo Oodi, on neuletapaaminen keskiviikkoisin klo 16-20. Monet puikot siellä eilenkin suihki.


KS


6 kommenttia:

 1. Ahkerat kädet!
  Pitäisin joskus tulla Oodiin keskiviikkona, jos sattuisi olemaan Hesassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule!Olis kiva tavata, tosin ei oo varmaa oonko siellä just sillo.

   Poista
 2. Tikapuutekniikka olis varmaan hyödyllinen oppi, kun tuo kirjoneule ei i oli varmaan samalla kurssilla, ku sä. Oli neulonu kolme senttiä patalappua.
  Perussormikkaat on nätit ja kiva nähdä mitä glitteristä syntyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaunista patalappua syntyi rohkeasti tekemällä.

   Poista
 3. Ihana väriyhdistelmä tuo pinkki ja keltainen. Ja kuvio, no se on tietenkin aivan upea. Tikapuista tiedän sen, että niillä pääsee vaikka katolle, jos ei ole pyörtyilevää sorttia. tuo yksi neuloja on niin vauhdissa, että kuvasta on tullut epäselvä toisella on kiva rauhallinen tahti.

  VastaaPoista
 4. Kaunista jälkeä olet kirjoneuleestakin saanut ja kehtaa nurjaa puoltakin esitellä. Itsekin aloitin juuri sormikkaita neulomaan. Noilla kaupan versioilla kun ei juuri ole käyttöarvoa.
  Kovasti on nyt monessakin blogissa Oodista kirjoitettu. Oliko neuletapaaminen ihan tapaaminen vai oliko siellä "novellikoukku" joita nyt tunnutan paljonkin eri kirjastoissa järjestettävän?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.