perjantai 8. maaliskuuta 2019

Sukkia ja uusi kampaus



Usko vahtii terassin tirppejä ikkunan takaa ja säkättää. Kissa vaihtaa lepopaikkaa huoneessa aurinkoläikkien mukaan.


Maijan sukat oli näin kuluneet, Arwettasta neulottu 2016. Ihmeen siistinä on neulos säilynyt, reikiä tulee mihin vaan sukkaan jos on karheat kantapäät.





Uudet tein Kaupunkilanka Rotvallista, Triangulum malli Taito-lehdestä. Pikohan sai jo samanlaiset ruskeana.



Ne neulottuani taisin kehua lankaa mutta nyt muutan mieleni. Tämä sininen oli karheaa ja epätasaista. En osta enää.




Pia on tuttu tuolta Asukastalolta. Lupasin hänelle sukat neuloa kun tuo langan. Noh, tottumattomana lankakaupan asiakkaana hän oli ostanut merinolankaa. Ei hätää mitään, langasta neuloutui hänelle erinomaisen pehmeät unisukat. Nyt ostoslistalle on nyt kirjoitettu tarkemmat speksit ohuesta sukkalangasta;)


Ihan omasta stetsonista otin minipalmikon ja takaosan resorin.



Kyllästyin hapsottavaan hiuskuontaloon. Hiusboxin Suvi osasi taas leikata just niinku toivoin.


Hyvää Naistenpäivää!

KS

5 kommenttia:

  1. Hyvin on Suvi -kampaaja saksia käyttänyt.Sopii sulle. Mulla aina tämä sama "häntä" . Kauniita sukkia olet tehnyt. Uskolle halit. terveisin LeenaP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä viihdyn hyvin näissä hiuksissa (voiko sen sanoa noin?) Mulla on aikoinaan ollut pitkäänkin tällaiset hiukset.

      Poista
  2. Villasukat on niin kivoja, voi kun itsekkin osaisi tehdä:) Ihana kampaus! Leppoisaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  3. Kauniita sukkia ja tuo vahva kantapää näyttää siltä, ettei reikää ihan helposti tule. Lyhyt tukka on näppärä! Enteilee kesää.

    VastaaPoista
  4. Aina on aihetta sukalle :D Kiva jos joku pyytää, niin tietää, että ainakin tulee käyttöön, eikä jää säilöön pyörimään. Kivat mallit.
    Lyhyet hiukset on niin helpot, että en jaksa enää ees harkita kasvattamista. Ylihuomenna lähtee taas minultakin lyhyemmäksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.