lauantai 23. helmikuuta 2019

Jääkaruselli


Kaikenlaista teknistä välinettä, bändi on tulossa soittamaan ja valot ja vaikka mitä mukavaa.




Se PYÖRII!!










 Ilta-Sanomat kertoo jääkarusellista tässä kliks

Vartiosaaressa oli paljon ohjelmaa mutta niistä ei ole kuvia. Laivarannan kahvilasta loppui kahvimukit, ja muukin tarjottava. Arvanmyyjä ei arvannut minkään myyjäksi kun ei ollut mitään kylttiä asiasta. Ostin arvan ja voitin suolakeksejä, joissa on vanhentunut päiväys. Ei kiva. Mutta muutoin oli kiva koko perheen ulkoilutapahtuma. Toivottavasti ensi vuonna uudestaan.



Kaunis rautalanka-aita



Halo taivaalla



Reippaan ulkoilun jälkeen voin hyvällä omalla tunnolla istua alas ja neuloa!
Tekeilllä olevat neuleet:



Väri on kaunis vihreä, mutta näyttää olevan tosi vaikea saada vihreätä väriä toistumaan edes vihreänä. Toinen vyyhti on sileä ja toisessa on tweed-nypppyjä. Sina-huivi Taito-lehden ohjeella.



Tätä neuloessa onkin oikein pirteä olo. Pusero itselle, ohjeena Flax Light mutta sovellettuna omaan makuun.


Perus markettilangasta kotisukat Maijalle, ohjeena Triangulum Taito-lehdestä. Samalla ohjeella tein jo Pikolle ruskeat.




KS

6 kommenttia:

  1. Onpas hauskoja tuollaiset ulkoilmatapahtumat ja tuo karuselli on kyllä riemastuttanut monia:) Ihania neulomuksia ja niin kauniin värisiä lankoja! Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  2. Mietinkin, millä se pyörii ja olihan siellä moottorikin. Ja potkutus. Ihmeen paljo porukkaa se kesti... :O
    Aina sanotaan, että kun on tehny sitä tai tätä, niin sitten voi taas neuloa. Minulla ihan samat ajatukset. Mihin se perustuu? Että onko se neulominen sittenkin vain hupia, jota ennen pitää tehä ne työt, jotta voi hyvällä omalla tunnolla neuloa. Hmmm. Siinäpä vasta kysymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tahtoo jäädä tiskit tiskaamatta ja menemättä ulos jos heti istun neulomaan. Vaik ei siinä mitään väärää ole. Mutta ulkoilukin on tärkeää ja kun sää oli mainio niin . . . kyllä olis illalla harmittanut jos ois jäänyt menemättä lenkille.

      Poista
  3. Hienoa, että tuollaisia ulkoilutapahtumia järjestetään. Ulkona luonnossa on niin mahtava liikkua ja olla! Joko olet ottanut huikeat villahoususi käyttöön?
    Ihanan pirtsakka ja upeanvärinen neule Sinulla on puikoillakin! Tarkoitan siis tuota oranssia, ohuempaa Flaxia. Saat siitä kauniin ja varmasti käyttökelpoisen neuleen, kun ei ehkä ole niin kuumakaan ohuesta langasta tehtynä.
    Valoisaa kevättä! Sari

    VastaaPoista
  4. Kauniita töitä ja lankoja kun selailin tuonne alaspäin. Ihan kiva selata mutta kun olen niin laiska etten jaksa aina kommentoida mutta joskus sentään avaan sanaisen arkkuni.

    VastaaPoista
  5. Tuollaista karusellia olisikin ollut jännä kokeilla.

    Noita vanhentuneita tuotteita myydään usein erilaisissa tapahtumissa kun ihmisten huomio on muualla kuin päiväyksissä. Ikävin juttu oli kerran Vanhan sataman messuilla kun kahvilassa myytiin vanhentunutta vauvanruokaa. Äiti sai nostaa ison äläkän ennen kuin sai tilalle tuoreempaa.
    Sinulla on niin kauniin värisiä lankoja, että niistä on ilo neuloa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.