perjantai 22. helmikuuta 2019

Kaksi kuvaa hiihtolomaltaKävin aurinkoisella ja liukkaalla jäällä kävelyllä, tai siis töpöttelemässä. Latukahvila on siellä taas näin hiihtoloman ajan. Nyt oli hienoa lumetonta jäätä koko lahti, viime vuotinen kirjoitus ja tämä kuva todistaa lunta olleen reippaastikin.Sää oli mitä parhain talviliikuntaan. Väkeä oli paljon liikkeellä. Ja kauppa kävi: makkaraa, isoja muurinpohjalettuja joita joutui odottamaan aikas kauan, lohikeittoa joka oli hyvää ja tietysti kuumaa juomaa. Kalojakin joku yritti narrata mutta ei napannut. Jään paksuus oli 40 cm.
Olisipa lauantainakin (huomenna) keli suotuisa kun Vartiosaaressa on talvitapahtuma. 25-juhlavuoden Jääkarusellia juuri sahasivat.
Oli muuten uuden villapökät tosi lämpöiset! 

Ihan kuin mullakin ois joku loma, pah, niin kävin eilen Amos Rex museossa. No jaa, olihan ne kuvat ihan ok mutta en ehkä olis maksanut katsomisesta mutta kun on se Museokortti.
Margitte, belgialainen surrealisti on esillä. Pysyvästi esillä oleva Frosteruksen kokoelma oli mun mielestä antoisampi kuin tuo Margitte.
Tulipahan nyt nähtyä tuo uusi, kohuttu museo nähdä. Ehkä vähän petyin kun ei se ollutkaan  niin hieno ja erikoinen kuin olin luullut. Tai siis en varmaan ymmärtänyt oikein näkemääni.

Laitan vielä yhden kuva ihanista ketuistani. Tässä ne istuvat Forum-kauppakeskuksen kahvilassa viimeisinä yhteisinä hetkinään.Isosysterini mainitaan kans silloin tällöin tässä blogissa niin tässä he nyt ovat, kettujaan noutamassa:

Piko
Maija


Näistä kuvista on jo melkein kuukausi. Outo sumuvana lähestyi Kruunuvuorenselältä, ja tunnin päästä koko seutukunta oli sumussa. Tätä samaa sumuilmiötä on ihmetellyt myös Jarmo Nieminen Aarresaaret FB-sivullaan.

KS

1 kommentti:

  1. Täällä flunssaisena kiva katsella aurinkoisen päivän kuvia. Sumukuvat ovat kiehtovia. Kiva, että esittelet systerisi, nimet kun on usein mainittu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.