tiistai 9. kesäkuuta 2020

Koronakiloja


Ihana ystävä piipahti ja toi piristykseksi kauniin kukkakimpun. Terassilla turvavälillä juttelimme. Kiitos Kieng!

Johan tässä oli taas mennyt toista viikkoa etten ollut jutellut kenenkään kanssa. Puh. Tää on kyll järkyttävää. Että ihminen elää tällaisessa . . . mikä tämä nyt on . . tyhjiö, ei kukaan ei missään maassa . . ? Tämä korona-aika taitaa erotella jyvät akanoista ja niitä jyviä näyttäisi kouraan jäävän vain pari.

Snurressa kävin viime viikolla kun oli ihan pakko päästä ihmisten ilmoille. Käytin kokonaan saamani Snurre-lahjakortin.


Kesäpuseron ohje on tuossa Sandnesin vihkossa, silmukkamerkkejä ostin jotta sain summan kokonaan täyteen, muutamaa euroa ei viitsi roikottaa. Vihreästä Tynn Linestä siis neulon kesäpuseron, lilasta on tekeillä sormikkaat ja Louhittaresta sukat sitten joskus.


Jo on aikoihin eletty ku karkkipaperiin on laitettava avausohje!?! Kyseessä on Omar kermatoffee.




Tänään söin voissa paistettuja ahvenfileitä ruohosipuli-munakastikkeen kera. Susun Tassu-kissan suurta herkkua on affenfileet. Nyt kun niitä mullakin oli niin Uskolle tarjosin ja kerroin, että Tassu syö näitä niin paljon ku saa tai kunnes masu on niin täys ettei enää mahdu. Vaan mitä teki Usko? Nuuski, nuuski, mietti, lipaisi kerran ja jätti syömättä. Pah.


Kala on kevyttä ruokaa - joopa joo? Kun voissa paistaa niin saa sitä makua mutta siihen se keveys häviää. Vielä kun kastikkeessakin on voita niin a-vot, kyllä siinä kilot lisääntyy.

Korona-kiloja on jo kuusi. Siis 6! Eikä pysähtymistä näy. Ketä mä tolla kevyellä kalalla petän muuta kuin itseäni. Varsinkin kun iltakahville ostin Sesonkipuodista   Pokrovan luostarin ihanaa rahkaomenatorttua. Just joo. Mitä väliä.
Vesijumppa toivottavastai alkaa syksyllä ja ehkä sit saa painonnousun edes pysäytettyä. Musta vaan ei oo liikkumaan itsekseni eikä jumppavideot innosta tippaakaan. En oo koskaan ollut mikään liikunnallinen tyyppi, normi arkiliikunta on riittänyt, ja luonnossa kulkeminen.

Huomenna on serkun hautajaiset. Oli siis käytävä vaatekaupassakin kun ei mikään tuollaiseen tilaisuuteen sopiva vaate mahtunut päälle. Sopivaa pikkulaukkuakaan ei ollut mutta sellaisen löysin kirpputorilta hintaan 2.50!
KS

8 kommenttia:

  1. Niin kaunis kimppu♥ Oho, tosiaan..että avausohje. No monessa asiassa on kyllä huomattu että nykyään ihmisten uusavuttomuus on kyllä kasvanut. Hätäkeskukseen soitetaan kun ei saada säilykepurkin kantta auki..Ihanaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  2. Niin ihanat langat. Parasta, kun pääsee itse valkkaamaan. En pidä nettishoppailusta, jos en ole hypistellyt ensinnä.
    Kukissa kesän värit ❤

    VastaaPoista
  3. Affenat ois herkkua.

    Hakaniemen torilla on ollut tapaamisia.
    https://www.facebook.com/kassakammari/
    KESÄ 9 Kässäkammarin torikahvit
    Ti 10.00 · Järjestäjä: Kässäkammari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Affenet ON superherkullisia. Edellisviikolla mulla oli keitettyä haukea munasoosilla mutta ei niin maukas ole se kala.
      Jahas, siis tyyliin torilla tavataan. Ens viikolla ei näyttäis olevan. Noh, noi toripallit on tosi epämukavat istua, ehkä vois kuitenkin kokeilla jos joku viikko sattuis oleen sopiva hetki.

      Poista
  4. Kaunis kimppu ja hienon värinen pusero tulossa.
    Täälläkin on joku kilo karttunut. :( Viikonloppua varten kokeilin mekkojani, ja joku oli suunnilleen siedettävä ei makkarankuori.
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  5. Jollain voi jäädä karkki syömättä, jos ei oo avausohjetta ;D Se se vasta ois paha juttu.
    Meiän kissa jättää myös syömättä kaikki herkut, joita oletetaan kissan tykkäävän. Käy vain haistamassa ;D
    Lankaherkkuja roppakaupalla, niin ei ainakaan tekeminen lopu. Aikamoista jumitusta tää vielä on monelle. tuntuu, että osa jää siihen "koloon" lopullisesti, eikä haluakaan mihinkään kotoa. Jää olotilaksi se paljon puhuttu uusi normaali.
    Osanotto suruusi.

    VastaaPoista
  6. Koronakiloja on minullekin kertynyt, kun jumpat jäivät tauolle. En oikein ole osannut samalla tavalla kotona jumpata, vaikka hienoja videoita on salini ladannutkin käyttöömme.
    Ruohosipuli-munakastike on ihan parasta.
    Ihanalta näyttävät langatkin.

    VastaaPoista
  7. Kivoja lankoja <3 Aurinkoista sunnuntaita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.