sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Vintage kaulaliina


 Vintage-kaulaliina,  vaihtoehto kaulurille?


Nähdään myös sarjassa The Pursuit of Love - Rakkauden lumo, sekä ulkona että sisällä käytössä. (kuvakaappaukset Areenasta)


 

Lankoina Louhittaren luola Kytöläinen II värissä Tiili ja Isager Silk Mohair väri 32. Ohjeena oma Kuvallinen neuleohje vuodelta 2005 ;)


 

Tässä uusi, ihana, kaunis, retroruskea Iittalan kukkaruukkuni. Kasvina viirivehka.



Usko oli tiistatina hammaskiven poistossa ja kaksi hammasta poistettiin. Hyvin on voinut ja kaiketi ikenet parantuneet kun jo raksutkin rouskuvat.

KS

9 kommenttia:

  1. Kaunis kaulahuivi. Tuo malli on käytännöllinen. Ja hienoa, että pikkupotilas on toipunut hammasoperaatiotaan 🤍 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Symppiksiä molemmat, kaulahuivi ja Usko.

    VastaaPoista
  3. Wau, tuleepa huivista vanhat muistot mieleen: kansakoulun tokaluokalla tuollaista väsäsin koulukäsityönä, värikin taisi olla sama. Ja yhtä nätiltä huivisi näyttää kuin tekemäni. 😀

    VastaaPoista
  4. Tuo onkin hyvä malli kaulahuiville. Muistelen että minulla olisi lapsena ollut saman mallinen eli yli 60 vuotta sitten.😊

    VastaaPoista
  5. Tässä iski vallan nostalgia, kun tuon huivin näin. Nerokkaita ratkaisuja on joskus keksitty. En muista onko minulla itselläni ollut, mutta ainakin omille lapsille olen tehnyt noita silloin joskus aikoja sitten.

    VastaaPoista
  6. Huivi on kyllä nätti ja kisu myös!
    Kiva tuo kukkaruukku. Muistan että sulla on vihreä Nappula-ruukku. Olen semmosta inäkin mieluillut ja nyt minulle on tulossa semmoinen valkeana, tyttö ostanut synttärilahjaksi. Nyt varmaan alan haaveilemaan tuosta mallista. Nyt on pitkästä aikaa iskenyt kunnon viherkasvi-innostus, vaikka kyllä minulla niitä aina on jokunen ollut. Hyvää talven jatkoa, t. Eila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oikein muistat mulla on vihreä Nappula, se pienempi koko. Tämä vaan oli niin kaunis yksinkertaisuudessaan, että oli se ostettava. Ja tämä kaupoilla käymättömyys on monta rahaa säästänyt niin kivutta ostin vaikka onkin hintava kukkaruukuksi. Kotimaisia ruukuja on kyllä nuo muovisetkin, Orthexia.

      Poista
  7. Kiva ja käytännöllinen tuo huivi. Aikanaan tein lapsenlapsille Kettu-huiveina tuolla mallilla. Itselläkin on tietenkin ollut lapsena.
    Kukkaruukku on kaunis. Katselin niitä joskus ja jätin ostamatta. Onneksi -sain nimittäin jokaiselta lapselta synttärinä ruukun. Kaksi jalallista ja yhden tavan. Ihania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, hienot lahjat sait, hyvä kun et ehtinyt ostamaan edes sitä yhtä.

      Poista

Kiitos kommentistasi.