perjantai 28. tammikuuta 2022

Umpu -sukat

 


Umpu -sukat, Emma Karvosen ohjeella, lankana Arwetta Classic. Näitä olen jo muutamat tehnyt, kiva malli. Sukkien taustana on neulekaveri-tillkuilijalta ostamani tilkkupeitto, klassista keittiöruutua ja -raitaa päälipuoli ja tausta sinivalkoinen kukkakuviolakana.Sen alla nukkuu mukavat päikkärit ja kissakin tykkää.


KS

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen malli tuo Umpu-sukka. Arwetta on ihanan pehmeää lankaa. Onko noita kaksi paria vai valehteleeko kamera?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi pari vain, väri vaihtelee valon ja alustan mukaan. Mun kamera ku on vanha (2005) niin ei se ihan hyvin osaa toistaa värejä. Ja onhan tietysti mussakin vikaa kun en osaa kaikkia hienoja säätöjä käyttää. Tämä ei siis mikään halpis kamera ollut ja tässä on vaikk mitä mahdollisuuksia, en vaan ymmärrä niitä. Ehkä joskus oon osannut mutta unohtanut, enkä mä nyt niin jaksa vaivata päätäni tällä.

   Poista
 2. Kauniit sukat ja kiva peitto. Josko miekin neulon Valtteria odotellessa.

  VastaaPoista
 3. Whenever we praise someone, we give him a number, like if I appreciate your post from one to 10, I would like to give you the full number of 10 because you wrote your post very well. The word is very beautiful. I hope you will keep writing such excellent posts in your life and we will definitely comment by reading these posts. Health tips family
  Real Girl Number Gurugram
  Real Photos Girl Gurugram
  VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  Hyderabad Party Girl
  College Girl Gurugram
  newly married Girls Bhiwadi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.