torstai 9. tammikuuta 2020

Umpu sukat glitterinä


Jo lokakuussa oon tän langat ostanu LEM PopUp myynnistä Vallilassa. Tuossa näkyy myös punaista, ne sukathan on valmistuneen jo viime vuonna. Näitä vihreitä oon tehnyt tosi kauan kun tuli kaikkea muuta tehtävää väliin. Mutta nyt, nyt ne on valmiit käyttöön. Mä tykkään näistä ja väri on just kaunis metsän vihreä. Kuvissa ei missään oo oikea sävy, vihreä on muutenkin vaikea väri vangittavaksi ja valoa en saanut sinnepäinkään sopivaksi. Mutta näillä kuvilla nyt mennään.


Lanka: Lanitium ex Machina, Glitter sock, 70/25/5 sw merino/nylon/stellina, 85 grammaa
Puikko: 2.25 HiyaHiya pyöröpuikko
Malli: Umpu by Emma Karvinen

Kerran tehty Virpille 8/2018:
 

Takana on mallinkin mukaan vain yksi kuvio, ja mulla on siellä nyt enemmän joustinta kun lisäsin muutaman silmukan ettei oo tiukka varsi.
Edessä kolme kuviota.Turhuuksien turhuus:


Sulkijaläppä konvehtirasiassa!


Kun rasia on kerran avattu niin mä ainakin oon ymmärtänyt, että se syödään tyhjäksi! Ei siinä mitään tuollaista suljinta tarvita, niih;)

Ja just ku pääsin kehumasta Jouluruusun kauneutta niin yks kaks se repsahti. Kas kas, se olikin aivan kirvojen peitossa!! Mä yks ilta ihmettelin ku kädellä tepasteli vihreä kirva mutta ei tullu sit mieleen tarkistaa mistä se oli tullut. Kyllähä tosta terassilta voi tulla vaikka mitä. - Yks ilta luulin, että Korkeasaaresta on karannut joku tiikeri tms. ku ulkoa kuului kovaa raapimista ja syvää, kumeaa murinaa. -  Mutta ne (kirvast siis) oli sit tän kukan mullasta tulleet, sieltä niitä nimittäin yrittä vieläki ilmoille tulla. Tanakele, kaikkea tämä lämmin ilmasto teettää, pyh. Kukassa oli jo hyvällä alulla uudet kukkavanat nuppuineen, yksi kirva tarkentui kuvaan.
KS

12 kommenttia:

 1. Kaunis sukkamalli. Palmikot piristää pintaa.
  No oliko se tiikeri?? Vai mikä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä oli, en katsonut ku olin jo sängyssä. Saattoi olla koira, tässä asuu sellainen suuri Rhodesian ridgeback, jonka ääni joskus kuuluu hormien kautta. Semmonen jyly mitä Usko pelkää ja jos se sattuu rapussa äänähtämään niin Usko menee piiloon.

   Poista
 2. Onpa kauniit sukat ja kiva kantapää.
  Mulla vuosi sitten tuli jouluruusuun kirvoja. Pesin lehtiä vedellä ja suihkutin niitä jollain myrkyllä. Pidin talven kukan parvekkeen ovien välissä ja kesän parvekkeella. Nyt on ollut välillä sisällä ja välillä ulkona. Uusia lehtiä pukkaa eikä kirvoista näy jälkeäkään. Mun jouluruusu ei tykkää olla sisällä kun ilma on liian lämmintä ja kuivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ulkona tuo kukka jos se vaikka vielä alkais kukoistaan. Leikkasin pois ne pahimmin kirvoittuneet kukat ja varret. Nyt on ulkonakin niin lämmin ettei ne kirvat ainakaan kuole.
   Siis kirvat tykkää erityisesti tästä kasvista ku sullakin on ollut.

   Poista
 3. Kivat sukat. Vihreä väri on tosiaan mielenkiintoinen kuvattava. Ihaku olis monet sukat:)
  Arvaas... Etsiskelin epätoivoissani jotain kivaa huivimallia. Selasin sata lehteä ja ravelryä ja ties vaikka mitä. En löytäny. Sit keksin tulla tänne sun huivikuvia kattelee. Löyty. Taas kerran. Kiitti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiva ku löytyi malli ja olin avuksi, tietämättäni. Tai tietoisesti. Sitä vartenhan kuvat ja kirjoituksen on, että niistä saattaa olla iloa ja hyötyä toisille.

   Poista
 4. Sukkamalli on kivan näköinen, ei liian kolmiuloitteinen kengän sisälle.
  Mun ainoa jouluruusuni, tuhottoman kalliilla itse ostettu, tikahtui myös mullastaan putkahtaneisiin kirvoihin ihan liian pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas jotakin, miksi jouluruusuissa on noita kirvoja?

   Poista
 5. Kauniita sukkia oot taas tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaunista kannattaa tehdä vaik kyll vähemmän kauniitkin kengissä menee. Kiva lanka ja väri piristää tehdessäkin.

   Poista
  2. Mitäs sitä nyt rumaa tekemään kun langat on nykyään niin ihania. Kaunista/hyvää lankaa on mukava neuloakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi.