maanantai 20. tammikuuta 2020

"Pelit ja vehkeet"


Kas, siinä on peli ja vehje!

Ylempi on uusi palapelialusta, jonka Ville oli bongannut kirpparilta. Näin joulun jälkeen saattaa löytää uusiakin tavaroita edullisesti.
Alempi on 1000:n palan Wasgij palapeli, jonka ostin edullisesti lankakaupasta! = Olin Lentävässä Lapasessa perjantaina ja siellä sattui yhdellä neulojalla olemaan mukanaan peli, joka on jo kiertänyt tehtävänä ja oli nyt hänelle tarpeeton! Jee!


Alusta on siis suuri huopapala, jonka päällä tehtävän palapelin voi rullata puhallettavan pötkylän ympärille. Tämä on erinomainen asia näin kissalliselle pelaajalle: Usko on kerran pudottanut palat lattialle ja . . . . Nyt sain huoletta nukkua yön yli ja aamulla taas ottaa pelin esille.


Wasgij15 Destinity palapeli olikin kiva koska valmistuvaa kuvaa ei ollut! Kuvassa on kauppa entisaikaan ja koottava kuva on vastaava tilanne nykyaikaisesta kaupasta.


Automaattikassa herjasi mullekin tänään tosi pahasti, vaikka ei mun tekarit siinä pakkaustasolla kyllä olleet:)


Tätähän tämän päivän ruoka tuppaa olemaan:


Kävinpä HAM:ssa katsomassa Ellen Thesleffin näyttelyn. Oli siellä muutakin esillä mutta en niitä katsonut, vilkaisi vain. Kissaihminen löytää kissan kukkataulustakin;) Kuva taulusta ei mikään hyvä kuva ole mutta


siellä se kissa luuraa.

KS

12 kommenttia:

  1. Kiitti kommentistasi. Siitä testineulonnasta. Siltä Katjalta tulee niitä malleja kuin liukuhihnalta. Ryhmässä on nimellisesti nyt ainakin yli 30 naista ilmoittautunut. Melkein niin että aina yksi testaaja yhtä paria kohden. Niitä voi varata sitä mukaa kun häneltä niitä ryhmään ilmaantuu. Kaikki mallit eivät tietysti kaikkia miellytä ja joihinkin ilmaantuu useampi tarjokas. Kun on yhden mallin koeneulonut niin saa siitä hyvästä 5 mallia palkaksi pdf-tiedostona. En tiedä saako itse valita haluamansa vai miten. Mulla on toiset sukat valmiina tuossa ja kolmannet odottavat aloittamista. Kaikki mallit joita neulotaan ovat tähän asti olleet kirjoneulesukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aha, ai noin tuottelias on, huh huh. En oo siis kuullutkaan niin nyt tarvii ruveta vähän tutustumaan hänen tuotantoon.

      Poista
  2. Olispa kiva tehdä palapelejä pitkästä aikaa, mutta eihän se meillä onnistu kun tuo yksi hirmu (pikkukissa) auttaa kaikessa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, Abu... on vielä niin nuori ja vilkas että en minäkään sen kanssa alkaisi palapeliä kokoamaan vaikka on mikä alusta;)

      Poista
  3. Ehdin just miettiä, missä voit tehä palapeliä ilman kissaa, vai eikö sitä ollenkaan kiinnosta moinen. Toihan on näppärä tapa kissakotiin.
    Olipa erikoinen palapeli, kun näyttökuva erilainen ja kuitenkin se sama idea mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä Usko teki tuhojaan Nallepalapeliä tehdessäni. Ja koko ajan sen piti maata palojen päällä ja kokeilla josko tassulla sais vähän auttaa. Arrggh. Nyt sujui ilman suurempia yhteenottoja, tietysti tuo musta huopa on aivan kissankarvainen.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Hmm, toiset työt ei niin kivoja olleet mutta Italian jälkeen kun tuli värejä ja voimakasta ilmettä niin ne oli hieoja ja tykkäsin.

      Poista
  5. Meillä oli kotona sellaisia käsin tehtyjä palapelejä, joissa ei ollut mitään kuvaa mukana, mutta hienot sahaukset sekä helpotti että vaikeutti kokoamista. - Thesleffin näyttelyssä tykkäsin enemmän niistä vanhemmista, "värittömistä" töistä!

    VastaaPoista
  6. Tuommoinen alusta olisi mainio. Minä tykkään tehdä palapelejä (isoja) ja harmittaa jos yksi palanen puuttu

    VastaaPoista
  7. Nopeat tassut tarvii oman palapelin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.