keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Mustat sukat


Tämä kaktus kukki runsaasti jo syksyllä sisään tultuaan. Nyt se teki yhden kauniin kukan!


Isosysteri Piko pyysi mustat sukat. Mähän tein ne sitten tosi nopsaan. Maanantaina ostin langan, illlalla neuloin yhden ja tiistaina toisen. Nyt vaan kaffelle sukkien luovutukseen;) Joka ikinen huushollin karva näyttää näihin tarttuneen.


Lanka: Markus Company, Pietarsaari, 6-ply, valmistettu Italiassa. Tätä en ole ennen neulonut mutta kevyesti pääsee jatkoon puikoillani. Kiva oli neuloa, mustaakin. Tässä on 125 m/50 g eli on sopiva paksuus hieman paksumpiin sukkiin ja varmasi hyvä kirjoneuleisiin. Tiina Kuun Silmitön talvi -sukkamalliin tämä on varmasti oiva valinta. Ostin tietysti omasta LYS-kaupastani Snurresta mutta tätä näyttää olevan saatavilla useissa hyvinvarustetuissa lankakaupoissa.

Puikot: 3mm HiyaHiya sukkikset
Malli: normi perussukka


Monet neulojat eivät mustaa lankaa suostu talven pimeydessä neulomaan. Mulla ei mitään ongelmaa värin kanssa ollut koska mulla on todella hyvä valo neulepaikallani. Jalkalampun sain Maija-systeriltä kun se jäi tarpeettomaksi. Jokunen vuosi sitten systerin tilauksesta monitoimitaituri Terhi teki siihen uuden kauniin varjostimen.


KS

4 kommenttia:

  1. Mustakin näkyy ihan hyvin kunnon lampun alla. Välillä tosin yllättyy auringonpaisteisella ilmalla, miten kirkas voi valo ollakaan. Ei yltä lamppu samaan.

    VastaaPoista
  2. Mä kuulun just niihin jotka eivät suostu neulomaan mustaa talvella. Enkä kyllä neulo sitä mielellään muinakaan vuodenaikoina 😂 Oli valoa tai ei. Kaunis kukka.

    VastaaPoista
  3. Vauhtia oli tuossa neulomisessasi. Ei ole musta talvella kivointa neulomista, mutta välillä sitäkin tekee ja todella hyvän lampun alla.

    VastaaPoista
  4. Lehtikaktuksessa on kaunis, kerroksellinen kukka. Mustat sukat on käytössä perus, neuloessa niin väsyttävät.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.