perjantai 14. helmikuuta 2020

Hyvää ystävänpäivää!


Toivotan hyvää ystävänpäivää 
erityisesti kaikille neulojille, mutta myös kaikille muillekin.

Neulojille siksi, että olen tällä viikolla antanut 'lahjan' kaikille kirjoneuleen ystäville. Nimittäin lahjoitin kirjani Eeva Haavisto, Sata kansanomaista kuviokudinmallia kirjastolle.

Sitä näytti olevan lainattavissa vain 2 kappaletta ja jonossa oli 10! lainaishaluista! Nyt tämä kirjani ehkä hieman nopeuttaa jonon kulkua.
Kirja on ollut hyllyssäni käyttämättömänä vuodesta 2008, jolloinka siitä tämä uusi faksimile eli näköispainos tuli.
Mullakin oli kauhani siinä sopassa, jolla kirja saatiin julkaisuun. Mutkia oli matkassa mutta lopulta se tuli, siitä olen kirjoittanut tässä blogikirjoituksessa "Työvoittoko!?"

Ja tässä aiempaa keskustelua kirjasta WSOY:n kanssa. Silloinkin kirjastossa on olluta vain ne kaksi lainattavaa kirjaa, ovat siis sitä vanhaa vuoden 1953  painosta. Tuossa kirjoituksessa kun mainitsen, että olen poistanut henkilön nimen niin siinä oli käynyt silleen että po. henkilön sähköposti oli mennyt tukkoon kun kaikki pommittivat häntä, hih. Joukkovoima jylläsi;)

Kun kirja vihdoin tuli Juju-kerhoon vain jäsenien ostettavaksi, se oli pettymys mutta kaikki keinot ja tutut käytettiin hyväksi, että kirjaa saivat mahdollisimman monet 'ei-jäsenet'.
Minäkin muutaman ostin ja lähetin Amerikkaan asti! Ihan tuntemattomille ihmisille, jotka olivat keskustelua seuranneet. Kiitokseksi toinen näistä, TRACY, lähetti ihanaa alpakkalankaa.


Kätevä sormilenkki pitää huivin harteilla vaikka vähän tuuleekin:)

Tein siitä hartiahuivin, Flower Petal malli, joka on edelleen käytössä ja lämmittää erinomaisesti. Toiseltakin jotain tuli mutta en enää muista mitä se oli. En siis myynyt kirjoja vaan lähetin ne lahjana.

Hyvän voi laittaa kiertämään näinkin, että laittaa sen kiertämään kirjastoissa:)

KS

10 kommenttia:

 1. Kiitos ja Hyvää ystävän päivää sinullekkin!
  Hieno teko tuo kirjan lahjoitus käsitöitä tekevien iloksi.💖

  VastaaPoista
 2. Hyvää Ystävänpäivää!
  Siellä teillä Helsingissä on aina kaikkia kivoja tapahtumia niinkuin noita kirjailijoiden tapaamisia.

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää sinullekin :)
  Upean värinen huivi sormikoukkuineen päivineen.
  Onko siellä jo noin keväistä??

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo huivi♥ Hyvää ystävänpäivää ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos ystävänpäivätoivotuksesta josta saan nauttia ihanan keväisen narsissi kuvan kera. Aurinkoisen ystavänpäivätervehdyksen lähetän täältä Pirkanmaalta.
  Tuollaisista ystävällisistä teoista luon toisestakin blogiata hiljakkoin ja mietin tuolloin miten itsekin paremmin huomaisi tarttua tilaisuuksiin tehdä hyvää kanssakulkijoille.

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi ja kätevä tuo sormen lenkki. Hieno teko lahjoittaa kirja toisille tarvitseville. Mitäpä sitä omassa hyllyssä säilömään jos ei enää ole tarvetta.

  VastaaPoista
 7. Oi mä muistan tuon huivin, sä käytit yhteen aikaan sitä todella paljon ja se on kyllä kaunis! Kiva että on edelleen käytössä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.