sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Valkoinen toppi


Edellisessä postauksessa oli mustat sukat, nyt on vuorossa valkoinen toppi. Tätä ei voinut tehdä samoilla käsillä kuin niitä sukkia sillä langasta tarttui vähän mustaa väriä sormiin.
Kummipojan tyttö Tara halusi kesäksi tällaisen ja kääntyi luottamuksella puoleeni, toivoen ja uskoen että tällaisen osaisin tehdä.


Nettiä selatessa ohjeita löytyi jos jonkinlaiseen tämäntyyppiseen toppiin. Taran mielestä tämä on just se mitä hän oli ajatellut. Tuumasta toimeen, Karnaluksista muutamalla eurolla Almina 8/4 lankaa, ohje printtaukseen (englanniksi, en ihan osaa virkata saksaksi;)) ja virkkuukoukku nro 2.5 mm suihkimaan. Valmista tuli nopsaa ja lankaa kului vain 65 grammaa!


Ensi viikolla tämä menee Famun mukana Englantiin, saan sitten kuulla tuomion: sopiva, iso, pieni, ei ookkaan niin kiva yms. Mielelläni teen toisen jos tämä on täysin vääränkokoinen tai -lainen.

Amaryllis aika on vihdoin ohi, mutta vielä yksi kuva siitä viimeisestä kun on niin kivan muotoinen tuo emi/hede? mikälie kiemura.
KS

5 kommenttia:

  1. Kyllä olet onnistunut tekemään kauniin topin. Varmaan on mieleinen ja luultavasti sopivakin kun noilla nyöreillä voi hiukan säätää.

    VastaaPoista
  2. Nuorella hoikalla tuo toppi onkin kaunis. Naurattaa kun ajattelen miltä se minun vanhan ja lihavan päällä näyttäisi =D =D

    VastaaPoista
  3. Wau miten upea luomus! Vaikuttaa nuorisomaiselta (ainakin tämänikäisen mielestä). Kiva tehä myös sellasia käsitöitä, jotka on ihan erilaisia (luetaan; muuta kun sukkia :) ), sellasia, joita ei tulis ees alotettua, jos ei olis joku pyytäjä.

    VastaaPoista
  4. tuo onkin kivan näköinen toppi nuorelle ihmiselle. T.Intsu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.