torstai 13. helmikuuta 2020

Hukkapuikko ja väriympyrät

Anu Tuomisen teos

Hukkapuikko on Puikkomaisterin ja Tikke Tuuran organisoima neulemiitti ravintola Pikku-Hukassa. Ensimmäinen kerta oli eilen, keskiviikkona. Seuraava kerta on 26.2.
Aika paljon meitä oli koolla. Vetonaulana sukkakuningatar Niina Laitinen ja uusi kirjansa, jonka saattoi ostaa edulliseen hintaan ja kaupan päälle sai omistuskirjoituksen. Paikalla oli tietysti Tiina Kaarela = Puikkomaisteri ja Anna-Karoliina Tetri, sekä tietysti kustantajan edustaja.

Tämän sivun ensimmäinen kuva ei kuitenkaan ole hukkapuikot vaan ihan oikea taideteos. Alla Tiina, Tiina, ja Niina ja Anna-Karoliinan selkä.


Uutuuskirja Villasukkien uusi vuosi ja herrkullinen uunijäätelö!


Ilta oli kiva ja antoisa! Poislähtiessä jutellessa selvisi, että yhden neulojan kanssa asumme samalla suunnalla,  samalla kadulla ja  lopulta samassa rapussa! Hänen tyttären ja koiran kanssa olen kyllä jutustellut useinkin. Kiva tutustua taas yhteen 'rappulaiseen'.

Eilen aamupäivällä  Meilahteen matkatessani bussiin tuli Pasilasta tutun näköinen naishenkilö. Rohkeasti koputin olkapäälle ja kysyin ootko se sä? Ja olihan se! Jyväskylästä Pirjo! Ou jee! Jäätiin samalla pysäkillä pois ja sovittiin treffit tälle päivälle Taidehallin lippuaulaan!
Siis KAKSI törmäystä samana päivänä: jo tunnettuun ja tuntemattomaan tutuksi tulevaan. Ai niin, olihan vielä kolmaskin tuttu Pasilan kirjastossa: Kaunissaaresta tuttu trubaduuri HeikkiL.

Anu Tuomisen näyttely Huomenna tänään on eilen.


Wau mikä näyttely! Oikea hyvänmielen kokonaisuus. Mahtava. Kyllä on ihmisellä mielikuvitusta käyttää kaikkea mahdollista taiteessaan. Hienoja oivalluksia, pientä piperrystä ja suuria teoksia. Ehdottomasti nähtäva ja koettava näyttely jos vaan mitenkään ehdit, kaksi viikkoa on vielä aikaa, 1.3. asti. En valokuvannut montaakaan, vaan voit katsoa teoksia AnuT:n omalta sivulta.

Hellyttävä Vesilinnun pesä


Oikeat väriympyrät


Oli todella kiva kokea tämä näyttely kaverin kanssa. Meillä oli hauskaa. Tietysti käytiin kahvilla, tai siis istuttiin toista  tuntia ja juteltiin niitä näitä. KIITOS Pirjo seurasta! Tempaistaan toistekin kun tulet Stadiin.
KS

4 kommenttia:

  1. Kiitos Sinulle Kristiina! Oli niin mukava ja nautittava päivä. Hyvä kun rohkeasti huomasit minut eilen. Näyttely on todella mielenkiintoinen ja hauska ja innostava. Siellä kannattaa käydä,jos vain suinkin ehtii.Oli kiva käydä yhdessä näyttelyssä ja sai irti enemmän. Päivän vielä kruunasi hyvät kahvit ja mansikkainen sydänleivos. Oli kunnon ystävänpäivän etkot.

    VastaaPoista
  2. Hienot kuvat! Tuollaisessa näyttelyssä on katsottavaa ja ihasteltavaa riittänyt! Ihanaa, iloista ystävänpäivää♥

    VastaaPoista
  3. Tuonne olen menossa 26.2. tyttäreni kanssa, yksin ei ole niin kivaa. Väriympyröitä ollaan nähty yhdessä jo Jyväskylän näyttelyssä vuosia sitten, mutta nuo teoksethan myös muuttuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuttuvat juu, esimerkiksi väriympyrät olivat nyt koko ison seinän mittaiset, jossain toisaalla ovat olleet ehkä vain neljänneksen tästä.

      Poista

Kiitos kommentistasi.