perjantai 13. toukokuuta 2022

 

Hiivatehtaan Lankamarkkinoilta (kts edell. postaus) en ostanut Jalovillan lankaa, koska olin saanut tiedon, että kaksi vyyhtiä on jo ostettuna = Ville oli käynyt huudeilla ja muistanut mua. Kiitos! Yksi sukka on jo neulottuna.

Neulepusero on valmistunut! Tämä on jo neljäs tällä ohjeella neulomani!  Tin Can Knits      Flax LightOhje on hyvä ja simppeli. Kahteen en ole neulonut tuota hihan ainaoikein osiota. Tähän sen taas laitoin. Langat on ostettu Pörkenäsin neuleleiriltä Rät och Avig-kaupasta. Ihana lanka, niiiiin pehmoinen että . . . Mukava twist kierre. Värit on niinku 'fade' mutta ei kuitenkaan ehkä ole ihan oikeanlaisesti liukuva, so what. Vihreät värit on AINA vaikeita vangita valokuvaan mutta vakuutan, että nämä ovat just toisiinsa sopivat.Ihan hyväntekeväisyyttäni ostin Tiukulasta  kässäpussin. Se on valmistettu kehitysvammaisten työpajalla ja osa tämän hinnasta menee Ukrainan kehitysvammaisille. 

Mukana oli näytekieppi Saimaa Woolin fingering lankaa. Sepä olikin Uskolle mieluinen. Kyllä tuo lanka mullekin kelpaa, oikein mukavan tuntuista.

Neulomisiin!

KS

8 kommenttia:

 1. Ihana neule <3 Ostamasi kässäpussi on hieno ja osa hinnasta ohjautuu hyvään kohteeseen <3 Täällä paistaa nyt aurinko! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunista tuo keltainen lanka. Tai siis pinta, joka tulee, kun tuota lankaa neuloo. Ihana.

  VastaaPoista
 3. Hieno peruspusero ja vihreä on aina kaunista. Kuvaaminen on kyllä yllättävän vaikeaa.

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva pusero. Värit niin justiinsa!

  VastaaPoista
 5. Kaunis pusero! Minunkin kai on aika alkaa tehdä puseroita itselle, kun minusta on tullut tosi vilukissa. Tämä malli näyttää houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 6. Jahas, Usko onn alkanut neulehommiin! Kauniin paidan taas pyöräytit. Hauskat nimet noilla langoilla, Pässi ja Oinas!

  VastaaPoista
 7. tuo on minun tuossa yläpuolella, olin jotenkin ajautunut safariin, enkä sieltä pysty itsenäni kommentoimaan.

  VastaaPoista
 8. Kiva paita! Kiitos kun laitoit linkin. Sieltä sivulta löytyy kaikkea muutakin. En yleens oo kauheen innostunut neulomaan topdown, mutta tässä ohjeessa on kivasti myös se takaosan korotus. Pitää laittaa muistiin.
  Voi kun ihanaa nähdä Uskokuvia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.