lauantai 28. toukokuuta 2022

Iris Camisole toppi


 Puuvillainen kesätoppi valmistui sopivasti sateella ennen helteitä;) Mandarin Petit, perinteinen hyvä lanka, oikean kokoiset puikot ja hyvä ohje niin muuta ei tarvi. Ohje on Sandnes Garnin Sommer 2014, josta olen aiemmin neulonut yhden pellavapuseron, Snowbell top'in jonka olen sittemmin antanut Maija-systerille.

Mä kyllä vähän poikkesin ohjeesta eli tein i-cord reunat ja  nurjan puolen kerrokset neuloin 2.75 puikolla (muut 3.0) jotta ei tullut niitä löysien silmukoiden epätasaisuutta. Lankaa meni vain  just vähän päälle 200 g kun ohjeessa oli 250. Eli jämästä ja varaston muista väreistä vois vaikka virkata boho-topin.


Toisaalta, mä en enää tarvitse yhtään kesävaatetta koska nyt mun kaikki sopii kivasti toisiinsa ja valinnan varaa on riittävästi yhdistellä. Hyvä tilanne siis. Kesähamosen ostin Prismasta Finlaysonin Arkismi-mallistosta. Siinä on tosi paljon kivoja kuoseja ja malleja.KS

3 kommenttia:

  1. Kauniisti on onnistunut tuo i-cord -reuna ja ihana kesänkeltainen väri.

    VastaaPoista
  2. Kiva kesäisen aurinkoinen väri. Oon vasta vähän aikaa sitten tutustunut tuohon icordiin ja se näyttää olevan tosi toimiva viimeistely moneen paikkaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.