torstai 12. toukokuuta 2022

Jälkikäteen vappuaaton kuvia

Vappuaattona oli Rajamäen Hiivatehtaalla Jalovillan  järjestämät Lankamarkkinat. Kiva tapahtuna. Paljon "long time not seen" tuttuja ja lankakauppiaita. Pian kanssa mentiin ja kotimatkalla poikettiin vielä Ali-Ollin alpakkatilalla.

Oli mukava nähdä Säie Wool, joka on korona-aikana uskaltautunut ryhtyä yrittäjäksi. Ostin neulekassin. Langat jäi vielä mietintään koska nyt mulla on niin moneen neuleeseen jo langat, että pitää ne ensin neuloa pois alta. Kässäpuoti, Jalovilla, Rva Silmusolmu, Rainbowool, AdeliaFibres

Rva Silmusolmulta yksi vyyhti värissä Keisarinna villatakkiin, johon on langat ostettu jo Pörkenäsistä mutta vähän lisää väriä kaipasin. Strutsinsulkapölyhuiskia myi läheisen Ketolan strutsitilan emäntä, joka piti täällä Neulekahvilaa.

 

Hiivatehtaalla on myös Cattecon kosmetiikkatehdas. Ostin palasamppoon ja suolasaippuan Kuolleenmeren mudalla.


Ali-Ollin alpakkatilalla on alpakoita, aaseja, minihevosia, hamstereita, kaneja yms., tämä on varmasti kiva paikka lasten kanssa.

Aaseilla on oikeasti Isot Korvat;)


KS

5 kommenttia:

  1. Ihanat lankavalikoimat ja noi alpakat!

    VastaaPoista
  2. Onpa ollut kiva reissu.

    VastaaPoista
  3. Mukava reissu ja paljon kaikenlaista on löytynyt. Tuo strutsinsulkapölyhuiska on mullakin. Äidistä se oli paras kristallikruunussa. Mulle käy muuallekin, kun ei ole kristallia. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.