perjantai 2. joulukuuta 2022

Neulemiitti
 

Torstaina matkasin Vantaan perukoille neuleiltaan Anna ja Eila -lankauppaan. Kun tuo ovi löytyi pimeässä illassa tupsahdin lankaparatiisiin. Kaupassa on erinomainen valikoima Knitting for Olive lankoja, joita on ollut vaikea löytää. Ja heillä niitä on ollut jo pari vuotta verkkokaupassaan. 

Paikalle tuli noin 13 neulojaa plus vierailijat, niin puheensorina oli sen verran äänekästä, että seinille toivotaan nyt jotain akustista pehmennystä;) Ehkä kauppiaan äidin ryijyt saavat uuden sijoituspaikan täältä.


 

 @suvicederberg kertoi esikoiskirjansa synnystä mielenkiintoisen ja koskettavan tarinan.

Saimme myös hypistellä ennakkotilattavaa Chiaogoon superpuikkosettiä, jopas oli luksusta😮Tarjolla oli normi kahvi-tee-pipari ja jouluisia nameja, koristeluna jouluisia tunnelmatuikkuja. Ensi kerralla, (15.12.) luvassa pikkujoulutunnelmaa 🎄.  Ensi vuoden aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin. 

Oli todella kiva ja antoisaa olla piiiitkästä aikaa oikeassa neuletapaamisessa, näin myös neuletutun vuosien takaa. Kyllä yritän mennä pikkujouluilemaan tuonne. Mutta ensin Porvooseen Säie Woolin studiolle luultavasi ensi perjantaina.  Samalla tulee katsastettua jouluinen Porvookin kun se on jäänyt näkemättä.

KS

4 kommenttia:

 1. Neulemiitit kuulostavat kivoilta. Ehkä minäkin joskus uskaltaudun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa uskaltautua! Ei ole mitään pelottavaa vaan kivaa yhdessäoloa. Tässäkin oli ensikertalaisia, toisilleen tuntemattomia mutta hyvin sovittiin yhteen. Reippaasti mukaan vain jos miitti sattuu kohdalle.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. En ole Anna ja Eila -kauppaa huomannutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkista aukioloaika netistä, ei ole aina avoinna kun heillä on myös toinen työ. Nettikauppa aina auki;)

   Poista

Kiitos kommentistasi.