maanantai 26. joulukuuta 2022

Downton Abbey 3D -palapeli

Hyvää loppuvuotta kaikille lukijoilleni!

Mulla se kuluu tämän synttärilahjaksi Villeltä saamani palapelin kanssa. Sikavaikea!

 
Ohjehan ei kerro oikeastaa mitään, vain seinien pystyksen paikat. ??

KS

10 kommenttia:

 1. Oho, onpa hienon näköinen palapeli. Meilläkin on 1000 palan peli, Brooklyn bridge talvisena, ei valokuvana vaan piirretty. Tyttö miehineen sitä tekevät, en ole voinut itse osallistua, koska olen ollut koko joulun ajan missä lie taudissa, kova kuume ym. Pitikin just jouluna 😔 ja tupa täynnä porukkaa. No, vahinko ei tule kello kaulassa todettakoon taas. Oikein mukavaa joulun jatkoa sinulle ja Uskolle, t. Eila ja musta kissa Carlos (meillä oli viikon ajan toinenkin musta kissa, pojan, lähtivät tänään)

  VastaaPoista
 2. Wau. Tuollaista palapeliä en ole ennen nähnytkään. Tulevatko siinä todella seinät pystyyn? Laita ihmeessä kuva, kunhan valmistuu.

  VastaaPoista
 3. Sinullekin oikein hyvää niin loppuvuotta kuin uutta alkavaakin! Ja intoa palapelin tekoon. Muistuipa mieleeni aika, jolloin minäkin tein palapelejä. Mutta siitä on jo kauan, kauan. 😏

  VastaaPoista
 4. Upea palapeli, ja haastetta riittää. Näyttää mokoma olevan vielä molemmin puolin painettu. Onnea yritykselle ja hyviä hermoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, molemminpuolin painettu? Mitä tarkoitat? Kuvaa on vain palan yhdellä puolella, toinen on harmaata 'solumuovia'. Mutta siis tulee linnanmuotoinen ja sisällekin pitää jotain seiniä laittaa, ainakin kuvagalleria seinä työnnetään linnan sisään. Huh huh, Tässä on tsiljoona ikkunapalasta!

   Poista
 5. Eteneekö? Nyt on hieno palapeli. Olen seurannut ohjelman alusta alkaen, kuin oma perhe =)

  VastaaPoista
 6. Etenee aika hyvin mutta ongelmiakin on ollut ja varmasti tulee, mutta kyllä tämä tästä.

  VastaaPoista
 7. Oi että onkin upea palapeli ja varmasti vaativa.

  VastaaPoista
 8. Hyvää uutta vuotta! Onpa mielenkiintoinen palapeli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.