lauantai 10. joulukuuta 2022

Päivä Porvoossa

 

Perjantaina bussilla Porvooseen. Kaunis kaupunki näin joulukoristeltuna. Lounaaksi lihapullat muusilla maistui Hanna-Mariassa. Holmin talon museossa kävin, siellä oli katettu herrasväen joulupöydät. Muutamassa puodissa piipahdin, kivoja kohtaamisia ja keskusteluja.

Vanhoissa taloissa on varmasti lämpövuotoja kun oli niin paljon isojakin jääpuikkoja.Matkalla Säie Woolin studiolle näin kun Kokonmäen rinnettä tykitettiin lumella. Lunta oli ilma sakeana.

Oli kiva nähdä Säie Woolin lankahyllyt ja hetken neuloa paikallisen neulojan kanssa, höpötellä ja juoda kuppi kahvia. Torilla olisi vielä ollut joulukojuja mutta oli jo kiire bussiin niin jäi ne katsomatta. Lapsille oli kivasti karuselli, joulupukin paja yms.


Villisolmusta ostin Uskolle virkatun hiiren. Se olikin oikein mieluisa. Usko on aika ronkeli noiden minttujen ja muiden tuoksujen kanssa, ei oikein kelpaa. Tässä oli tekijän omassa puutarhassa kasvattamaa minttua. Usko ihan repi paperipussin auki ja sitten sitä hiirtä pöllytti niin ettei oikein kuvaakaan meinannut saada.


KS

4 kommenttia:

  1. Taas ollut paljon kivaa nähtävää ja koettavaa.

    VastaaPoista
  2. Usko ymmärtää hyvän päälle. Kiva päivä ollut sinulla.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä: laitan heti ensi vuoden to-do-listalle päivän Porvoossa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.