sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

Neuleleiri Labbnäsissä

Olipas taas kiva Neuleleiri Kemiössä Labbnäsin lomakodissa. Torstaina aloitettiin ja sunnuntaina kotiin. Lankaa, naurua, hyvää ruokaa ja ennenkaikkea seuraa. Kiva oli jakaa tietoa, oppia uutta, nähdä upeita neuleita, vanhoa tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Kiitos kaikille seurasta!

Lankakauppa Kerältä ostin itselle unisukkalangaksi karitsan villaa ja kesäraitasukat neulon minimerinoista.
The Knitting Barberilta saatiin pieni rasiallinen silmukkamerkkejä ja kun niitä oli ennestäänkin niin nyt on riittävästi tätä mallia. Tietysti Kissa-merkki piti ostaa.
 

Suun sai makeaksi ostamalle Caramillalta maukasta toffeeta tai kovia karamelleja. Suklaatoffee on mun suosikki!

 

Menomatkalla poikkesimme jälleen Garnhärvan lankakauppaan ja ostin sieltä HannoliDesignin juuri valmistuneen Neulemittarin.

 

Kuten edellisellä kerralla niin nytkin ruoka oli erinomaisen maukasta. Aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala kun tuli päivän aikana syötyä niin ei nälkä päässyt yllättämään. Sunnuntailta aamiaskuva.Kuvia sisältä, mm. kaappikello, kaunis jugend-kaappi kauniine astioineen, orkidealla on poikanen, jalallinen tarjoilukulho.... 

Maisemakuvia, järvessä oli jo iso sula, jotkut siellä kävivät virkistäytymässä. Ja silmuja mikälie- kasvissa.

Lisäpalveluna ostin hieronnan! 45 minuuttia taitavan miehen käsien käsittelyssä . . . nyt on lihakset rentoina ja maanantaina on hyvä jatkaa kehonhuoltoa vesijumpassa;)

KS

13 kommenttia:

 1. Muistelen, että kerroit Labbnäsistä viime vuonakin (tai toissavuonna) ja sitä kautta löysin Garnhärvan-kaupan. Heidän Youtube-kanavaa olen sen jälkeen seurannut. Kiitos vinkistä näin jälkikäteenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kirjoitin silloin ja kerroit juutuubista. Nyt kerroin kaupassa, että olit löytänyt heidän kanavansa ja tykännyt siitä. Hän oli niin iloinen ja kiitteli meitä molempia. Hän oli juuri editoimassa vasta kuvattua jaksoaan. Sanoi, että he puhuvat mitä sattuu eivätkä kovasti sensuroi asioita. KS

   Poista
  2. Ihanaa, että tieto meni heillekin.

   Poista
 2. Virkistävä lomanen samanhenkisessä seurassa, poissa kotoa :)
  Olisi ihanaa, jos kotona olisi tuollainen värikirjo lankoja valittavaksi aina, kun neulotuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillakin taitaa olla väri- ja laatukirjoa varastoissaan, näin ymmärsin muutaman puheesta. Leiri oli tosiaan oikein mukava ja just se kun sai puhua tarvitsematta miettiä ymmärtääkö tuo mistä puhun. KS

   Poista
 3. Kiitos ihanasta, piristävästä seurasta.

  VastaaPoista
 4. Onpa ollut kiva tapahtuma. Aina on mukavaa kun on samanhenkistä porukkaa.

  VastaaPoista
 5. Nyt on koettu ruumiin- ja sielunhoitoa.
  Kaunis paita sinulla.

  VastaaPoista
 6. Kylläpäs sinulla oli hieno viikonloppu.

  VastaaPoista
 7. Oi että miten kivalta näyttää, varmasti ihanaa olla tuollaisessa paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, Susi on linjoilla! Juu, kyllä tuolla on ihanaa, suosittelen. Vuoden kuluttua on taas tuolla, sitä ennen parikin leiriä on Pörenäsissä.

   Poista
  2. siis Pörkenäsissä. KS

   Poista
 8. Aah, kuulostaa aivan täydelliseltä!!
  Olisipa täälläkin neuleleirejä! Niiden puuttuessa ilmoittauduin kyllä parille muulle vkl-leirille, kaipaan samanmielisten ihmisten sosiaalista seuraa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.