tiistai 21. maaliskuuta 2023

Neulepuseroita tekeillä ja tuunattu enkeli

 Kaksi neulepuseroa on tekeillä, pitkähihainen Drizzle josta on jo toinen hiha puikolla:sekä Summer Elke, josta voin neuloa suoraa vartalo-osaa sunnuntaina Neulo elokuvissa -tapahtumassa legendaarisessa Orion teatterissa.

Koska nämä ovat jo hyvällä mallilla niin ostinpa langat seuraavaan kesäpuseeroon, Peacock tee:

Pari kerää näitä sain vielä maksettua synttärilahjakortilla. Kiitos.

Ja kun synttäri tuli puheeksi niin laitanpa tähän vielä isosysteriltä 70-vuotis synttärilahjaksi saamani enkelin!

Tämä on herättänyt paljon ansaittua ihmetystä mutta se antoi myös todella makeita nauruja ja herätti tarinankerrontaa Labbnäsin neuleleirillä eräänä iltana. Tämä oli siellä mukana näytillä ja kummasteltavana.

Sitä on siis tuunattu aika lailla. Kuvahaulla Google löysi samanlaisen Tori.fistä yhdellä eurolla, siis ilman näitä kaikkia koristuksia. Ehkä tämän omat siivet eivät ole kantaneet ja siksi on saanut tuollaisen suuren apusulan lentoa vakauttamaan. Tiara helmikoristeilla ja samaa sarjaa helminauha. Huomaa myös suuri kultainen varvaskoru! Komea siveyspanssari on ties mitä hienoa timanttia. Enkeleiden luutunsoiton ensimmäinen palkinto tuli sieltä leiriltä! Selkään sille on ruuvattu, oikein ristipääruuvilla, mahtava rintaneulakiinnitin tosi terävällä neulalla. Sillä on kyllä siipielementissä rinkula, josta sen voisi myös kaulakillukkeeksi laittaa. Että semmoinen.KS

7 kommenttia:

 1. Johan on enkeli ollut tuunattavana. Mitenkähän tuo toimisi rintaneulana? Kaikkine härpäkkeineen varmaan painaa jonkin verran. Ehdottomasti on uniikki yksilö.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis tuo Summer Elke, vaan onko ohje jossain ostettavissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. le Knit/ Lene Holme Samsoe on ohjeen suunnittelija ja sieltä sitä saa ostaa. KS

   Poista
  2. Kiitos tiedosta, löytyi!

   Poista
 3. Ihania puseroita, hieno juttu tuo Neulo elokuvissa ja enkeli on korea kuin mikä.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kesäneuleet, ja tuo keltainen lanka on ihanan värinen. Enkelikoru on huikean upea, ehkä jonkun tukevan takin rintapieleen sopisi painon ja ulottuvuuksien puolesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.