tiistai 2. toukokuuta 2023

Drizzle-pusero ja lankamarkkinoilla

 Drizzle-pusero on neulottu Drops Cotton-Merinosta. Ihan kiva mutta ehkä olis voinu ollu yks koko pienempi. Lankakin on ihan OK mutta ehkä en toista kertaa tästä neulo. Ohje on ostettavissa Ravelry/SuviKnits. Mieli tekis neuloa toinen pusero alkuperäisellä lankakombolla.Hiivatehtaalla oli Lankamarkkinat vappupäivänä. Oli hieno tapahtuma ja saanut paljon neulojia liikkeelle. Monta tuttua näin ja juttelin. Tämä on kyllä paras Vappu perinne. Viime vappuna olin siellä Pian kanssa niin kahdesta kerrastahan tulee jo perinne kun tarkoitus on ehdottomasti mennä taas ensi vuonna.

Milla-miniäni osti mulle RvaSilmuSolmin Merinosukkis-minisetin. Ihanat ruskan sävyt.

Itselleen hän osti MokkuYarnsin Ylläripussin, kunhan oli ensin kysynyt neulonko siitä hänelle sukat. Joo joo, kyllähän minä lupasin. Pussista paljastuikin ihan kauniit langat ja kivahan se on neuloa langasta, jota en ole vielä käyttänyt. BFL-sukkalanka väreissä Tunturi ja Utu (BFL = Bluefaced Leicester  lammasrotu).


Markkinoilta menin vielä käymään Villen ja Millan luona, markkinat olivat siis Nurmijärven Rajamäellä eli Villen naapurikylässä. Millan *SuloVilen* varastosta mulle kotiutui kolme sukkalankakerää ja kaksi huivilankapalleroa, joista on määrä neuloa heille lämmikettä. Mulla ei siis tekeminen lopu, eikä lanka koska tuolta varastosta on vielä paljon ammennettavaa näitä ohuita lankoja, joita Milla ei itse tykkää neuloa.Omat pienen pienet markkinaostokset näytän toisella kerralla;)

Uskon vappuaaton rentoilua:

KS

6 kommenttia:

 1. Oletpa kauniin puseron neulonut. Minäkin ole haaveillut että sitten joskus neulon villapaidan itselleni. 🤔 Uskolla on oikea meininki. Minulla oli samanlainen asento vappuna..

  VastaaPoista
 2. Kaunis neule. Yksivärisen kuvio erottuu hyvin.

  VastaaPoista
 3. Hieno pusero. Olen miettinyt, miksi en enää neulo puseroita. Johtuneeko tuosta mahapallosta, joka ei ole edukseen neulepuseroissa. Nuo kaikki langat on ihanan värisiä!

  VastaaPoista
 4. Mahapallo se on mullakin, ja monella muulla. Neulo pusero ja laita se mahapallon päälle, sinne se pallo hukkuu ja voit vaikka unohtaa sen olemassa olon.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kristiina kauniista kirjanmerkistä. Olen kova lukemaan joten käyttöön tulee heti

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.