maanantai 22. toukokuuta 2023

Nilkkasukat

 

Nilkkasukat kesäksi. Lanka on ihanan pehmoista, jalka nauttii! Ehkä siihen vaikuttaa se, että @undreamt12 on värjännyt sen punasipulinkuorella!

Lanka myös neuloutui hienosti, ei mitään säikeilyä kuten toisella sukkalangalla mitä nyt neulon. Ostin tämän Tampereen messuilta ja vain 50 gramman vyyhdin. Se riitti melkein, ja kärkiin onnistuin ostamaan just sopivan väristä minimerinoa @handuyarn 'lta Porvoon reissulla.

Paremmin ei vois väri sopia. Ja Handun lanka on myös oikein mukavaa, olen siitä neulonut ennenkin.


 Näissä on aloitus "tubular cast-on" ja se on kyllä kiva ja joustava sekä siisti. Oikeat on neulottu kiertäen.
On se vaan peeveli, että kotimaan matkailua pitäisi suosia mutta perille ei pääse julkisilla. Moni kiva tapahtuma on jossain pussinperällä. Arggh. Ja kimppakyydit on kiven alla jossain jemmassa kavereita varten. Pah. Sähköpostilla kysyin miten Leineperin ruukille pääsee ja just tuli vastaus että ei pääse lähelle. Toinen on Jumesniemi, siellä olin viime vuonna ja olis kyllä kiva nytkin mennä.

Turkuun (30.6.) ja Jyväskylään (8.7.) oon jo ostanu junaliput ku on vielä edullista. VR kyllä veti mua vähän höplästä eli myi mulle lipun Helsinki-Turku-Helsinki, joka onkin kiertoreitti junanvaihdolla Akaassa! Ei mun mieleen tullut tuollainen mahdollisuus. Kyllä siellä sivustolla oli "Huomautus" mutta en sitä huomannut ajoissa. Pitäis se lipunmyynti-osiossa huomauttaa, kysyä että 'ootko ihan varma'. Noh, ihan sama = matkailu avartaa.

KS

6 kommenttia:

 1. Ihanat raidat, kesäksi kepeämpää.
  Toden totta! Leineperi on mahdottoman takana ilman omaa kyytiä. Jos pääset Porintielle, on kävelymatkaa kohteeseen muutama kilometri.
  Koska olisit menossa, mikä tapahtuma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villaruukki 10.-11.6. olis ihan kiva tapahtuma mutta siellähän on vähän väliä jotain kivaa. Tämä nyt sattui silmiin ja innosti tutkimaan kulkuyhteyksiä. Toisaalta yhden päivän reissuksi ehkä vähän pitkä ja aikaa menee matkustamiseen kohtuuttoman paljon perillä vietettyyn aikaan nähden. Tai noh, Jyväskylään olen menosssa päiväseltään eli 6 tuntia perillä ja 3+3 tuntia junassa. KS

   Poista
 2. Sievät pikku sukat! Olen ihastunut tuohon aloitukseen niin, että käytän sitä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hyvä aloitus, enemmän ja enemmän sitä oon alkanu käyttämään. Samoin päättelyä olen tehnyt tällä systeemillä, ja i-cord on kans nätti päättely. KS

   Poista
 3. Ihanan hempeät kesäsukat. Väristä tulee mieleen juuri auenneet koivun lehdet.
  Turkuun on nyt pakko taiteilla vaihtaen, kun siellä tehdään jotain ratatöitä. Menimme Turkuun junalla Kupittaalle ja sieltä oli bussikuljetus Turkuun. Paluun teimme suosiolla Onnibussilla, niin ei tarvinnut vaihdella.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.