perjantai 12. toukokuuta 2023

Päivä Porvoossa

Oli oikein hauska ja mukava päivä Porvoossa. Siellä oli Kevätmarkkinat siis paljon katsottavaa ja koettavaa.  Myös paikallisest lankakaupat olivat menossa mukana: Porvoon pienilankakauppa oli kutsunut Handun Ensivastehätäapulankapiipaa-auton luokseen.

 



Ja Säiewoolilla oli studion ovet auki tänään koko päivän. Sielläkin piipahdin ja ostin uutta BFL-sukkalankaa, joka on DK-vahvuista.

Makea unelma oli tehnyt Käärijä-donitseja. Siinä olikin hauska hetki kun Käärijä-kynsikkäilläni donitseja ihailin, sainpa donitsinkin, kiitos!


Markkinaväkeä ja 'ei vielä ajokunnossa' auto:





Uudessa IlDuo jäätelöbaarissa söin maukkaan jäden. Ja vieressä olevasta VilliSolmu kaupasta ostin Uskolle maan parhaita kissanminttuhiiriä.



Kiva talo ja parveke


Oi oi, niin monta kivaa kohtaamista oli ja antoisia juttuhetkiä. Kyllä grillimakkara maistui torila ennen kotimatkan alkua;)

 

EDIT: Lisäsin kaksi kuvaa, lankaostokset ja mintuhiiret.


KS

5 kommenttia:

  1. Hieno retki ja tosiaan kiva tuo talo. Ja nyt on niin kesä. Hyvää äitienpäiväviikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihana retki ja Porvoo on aina yhtä ihana; minulle tuttu lapsuudesta ja nuoruudesta, kun kesäpaikkamme oli siellä saaristossa. Miten on, säilyvätkö nuo kissanminttuhiiret ehjinä?

    VastaaPoista
  3. Oi, loistava päiväretki! Porvoo on tosi kiva reissukohde, aina löytyy kiinnostavia paikkoja poikettavaksi. Merja Tammen etanaravintolaa ikävöin edelleenkin, se uusi korvaava ei ole yltänyt aivan samalle tasolle...
    Lankakuvat ovat niin herkullisen näköisiä, että nyt on pakko lähteä pöyhimään omaa lankavarastoa - tuli ihan just nyt mieliteko tehdä uusi mummo grillikatokseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä oikeasti oikein kiva päivä. Käärijä-kynsikkäillä sain hyvnín kontaktia ihmisiin ja kaikilla oli niiiin hyvä mieli ja keskusteluja laidasta laitaan. Kun on avoimella mielellä itse niin muutkin ovat. Merja Tammi on mun pikkuserkku mutta en koskaan käyny etanapaikassa. KS

      Poista
  4. Kiva Porvoon retki ja hienot retkisäät. Ihmisten tapaaminen on kivaa ja virkistävää. Hienot ostokset.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.