perjantai 4. elokuuta 2023

Terassin kukkia ja kesäherkkua

Mulla on paljon kauniita kukkia terassillani, vietänhän siinä paljon aikaa. Metroradan varresta haen piiskuja, nyt oikein ison kimpun. Kesäkuussa ostamani 'pekoniat' kukkii valtavasti. Oli hyvä ostos. Orvokitkin edelleen kauniita ja koko ajan uutta kukkaa tulee. Nyt oli auringonkukatkin tulleet myyntiin torikauppiaalle.





Ahvenfileet ja kanttarellit kuuluvat kesään, ehdottomasti. Ensin vähän paistoin affenia ja sitten laitoin sekaan kantsut. Niiden haihtumisvedessä fileet ikäänkuin tuli keitetyiksi ja loppuliemi oli maukasta perunoiden kostuketta.



Jälkiruuaksi mustikka-mansikkapaistosta vaniljajäätelön kanssa. Seurana myös dekkari. Ja tiedättekös sitä, että nyt on myös lankaa, jonka vyötteessä on kaunis pääkallo ja nimi on True Crime Yarns!!  Instagrammissa https://www.instagram.com/true.crime.yarns/


KS

6 kommenttia:

  1. Piiskut on hyviä maljakkokukkia.
    Ruokasi tuo veden kielelle ja tuollainen lanka olisi huippua.
    Edellisessä postauksessa on kauniit sukat.

    VastaaPoista
  2. Värikäs kesäkeidas!
    Ahven on kyllä herkkua, kesän makua parhaimmillaan, ja kantarellit ihan parasta. Mökillä joku innokas mökkinaapuri vaan aina ehtii kanttarelliapajille ennen meikäläistä möngertäjää...

    VastaaPoista
  3. Ahvenfileitä ja kanttarelleja - voi kun saisi. Ihan vesi tuli kielelle. Vaan kun kanttarellit maksoivat juuri 14 eur/litra, niin en raaskinut.

    VastaaPoista
  4. Voi mu mekin saatais jo kantsuja! Ehkäpä viime viikon sateet vihdoin sais ne putkahtamaan esiin.

    VastaaPoista
  5. Dekkarit kuuluu ehdottomasti kesään, talvella voi sitten lukea jotain muutakin. Sinulla siellä kukat kukkii niin kauniisti, minulla ei tänä kesänä menestynyt mikään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.