perjantai 17. marraskuuta 2023

Kädentaitomessut Tampereella

Koko päivä tuli messuiltua miniän kanssa. Oli tosi kiva kun kerrankin oli kaveri matkassa, anti on suurempi kun sen voi jakaa siinä hetkessä.  Paljon nähtiin ja jonkin verran jäi näkemättä. Mun ostokset oli harkitut ja vähäiset. Kettu-puikonpäät Mokku Yarnsilta oli listalla mutta Arjen Ilot oli valmistanut yllättäin pyöröpuikon pään, sellainen oli siis ostettava. 

 Lampaankarvaiset pohjalliset vanhoihin jatsari-saappaisiin ja muutama joulukortti Koruilijalta, näistä ei kyllä kuvaa ole.

Isoin ostos on Vaaka-takkiin ihanan siniset Aara langat Jonnan ja Lauran värjääminä. Nami väri.

 

Monen monta ihanaa tuttua lankakauppiasta moikkasin ja kuulumisia vaihdettiin. Muita tuttuja en nähnyt, kyllä niitä siellä näyttää olleen. Neulenurkassa oli sillä hetkellä tuttuna vain Päivi kun siinä käväisin. Vaan ihan oli kiva messupäivä vaikka loppuajasta jalat oli kyllä aika väsyneet. Olin eilen vesijumpassa ja sen jäljiltä reidet oli vähän huonossa hapessa. 

Tämän kerran kun mulla oli seuraa matkassa niin meillä oli paikat Ekstra-luokassa joka on nykyään Hiljainen osasto! Siellä siis ei saa puhua ja kun kolme sanaa kuiskattiin niin heti tuli sanomista. Juu juu, ymmärrän hiljaisuuspointin mutta me ihan tosi hiljaa korviin kuiskattiin, ei varmasti voinut häiritä sitä huomauttajaa, periaatteesta hän taisi sanansa sanoa. Alakerrasta kuului paljon isompaa ääntä. 

KS

11 kommenttia:

 1. Kerran olen käsityömessuilla ollut ja toista kertaa en mene. Sain nimittäin törsättyä niin paljon liikaa rahaa asioihin joita en ole koskaan tarvinnut. Ostohimo iskee kun joka puolella on houkutuksia, viisainta pysyä poissa.😆

  VastaaPoista
 2. Juuri luin Hesarista, että joku oli kälättänyt Zoom-kokouksen hiljaisessa vaunussa, ja oli inttänyt, että hänellä on oikeus tehdä töitä. Ymmärsin kuitenkin jutusta, että parin hiljaisen sanan vaihtaminen ei ole kiellettyä, mutta pitkä keskustelu tai puhelimeen naapurin sairaskertomuksen kälättäminen ei ole sallittua. T Saukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin, että hiljaa jotain pitäisi saada kuiskia. Useimmilla työtätekevillä oli kuulokkeet tai korvanapit, eikös ne vaimenna aikalailla hälinää ja kuuluuhan se näppisten nakutus joka tapauksessa. Oletan, että kenenkään työtila töissä, kotona tms. ei ole täysin hiljainen, niin että jotain ääntä pitäisi kestää vaikka hiljaisuudesta on maksanut. KS

   Poista
  2. Junassa erikseen kuulutettiin eilen, että hiljaisessa vaunussa ollaan hiljaa. Siellä ei puhuta puhelimeen eikä pidetä palavereita.

   Poista
  3. Kuulutus ei siis kieltänyt hipihiljaa hetkisen kuiskaamista.

   Poista
 3. Ketut ovat söpöt ja pyöröpuikkojen pää on myös kätevä.

  VastaaPoista
 4. Ihana väri sinun tulevassa Vaaka-takissasi. Sopisi minullekin. Tänäkään vuonna en lähtenyt Tampereelle. Ehkä pitäisi ensi vuonna. Olisi hienoa kokea tuollainen valtava käsityötapahtuma.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että sait matka- ja messuseuraa. Tapahtumassa on varmasti ollut paljon nähtävää.

  VastaaPoista
 6. Messut vaativat kyllä kanssakulkijan! Huikean hieno sininen uusissa langoissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaatii! Oon niin monessa paikassa kesälläkin ollut yksin niin on kyll puolet kokemisesta jäänyt kokematta. Jahas, luin uutisen, että Villa Cooper on myynnissä. Mihin te sitten saatte käsityönne? KS

   Poista
 7. Hyvät ostokset! Jos ensi vuonna pääsisin ja jalat olisivat kunnossa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.