keskiviikko 3. huhtikuuta 2024

Cajsan Helmi

Tiistaina satoi taivaan täydeltä ja tuuli meinasi viedä mennessään mutta sinnikkäästi kun tarvoin eteenpäin niin pääsin perille Kaisaniemen puiston perälle Tee- ja kahvihuone Cajsan Helmeen. Vaiva ja synkkä sää unohtuivat täysin tässä kauniissa miljöössä.  On kyllä stadissa tapahtunut suuri kulttuuriteko kun  Airi Kallio osti ja kunnosti  (<- Ylen artkkeli) tämän perinteikkään rakennuksen.

Tee lämmitti ja Suklaapavlova maistui ja parasta oli ystävän seura. Outilta oli jälleen kerran tullut kutsu teelle. Salutorgetissa ollaan jo pari kertaa käyty niin ehdotin Cajsan Helmeä koska niiiiin paljon teki mieli siellä käydä ja tuollainen paikka on ehdottomasti koettava jonkun kanssa, yksin kokemus jäisi puolitiehen. Oli kyllä antoisa tapaaminen ja upeat puitteet. Kiitos Outi.



















KS

6 kommenttia:

  1. Cajsan helmi pitää käydä testaamassa. Kiitos kuvista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, oli mukavaa ja hulppeat puitteet. (Tämä antaa kommentoida vain nimettömänä jostakin syystä) Outi-M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nimen kanssa on ongelmia täällä ja muuallakin. En ole ymmärtänyt missä vika tms.

      Poista
  3. Viehättävä kahvila ja sinne on sitten mentävä joskus.

    VastaaPoista
  4. Oi, ihana paikka, kiitos vinkistä!!
    Kävin syynäämässä kotisivutkin, harmillisesti aukioloajat eivät oikein matchaa omiin aikatauluihini, kun käyn opintojeni puitteissa Helsingissä - visiittien majoitus kun olisi muuten niin sopivasti alle 1 km päässä tuosta kahvilasta.
    Mutta laitan tämän muistiin, eiköhän sillä suunnalla tule viimeistään kesällä retkeiltyä muutenkin, ilman aikataulurajoituksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vielä ympäristö onkin kovin ruma ja rujo kun maatyöt on kesken. Toivottavasti kesällä työt edistyvät reippaasti ja pian valmiiksi eli siistiksi. Kasvillisuus ei kyllä milläänn ehdi, toisaalta stadilla on upeita kesäkukkia ruukuissa, josko niitä tuonne sitt saisi. -KS-

      Poista

Kiitos kommentistasi.