maanantai 9. maaliskuuta 2009

Kotiteollisuusliike Sukkula
Viimeviikkoisella retkellämme Tuulan kanssa, kävimme Sukkulassa Riihimäellä, kuten muistaakseni mainitsinkin Lammaskatselmus-kirjoituksessa. Ihan ensiksi:ONNEA 80-VUOTIAALLE KAUPALLE!


Kauppa on siis ollut olemassa jo kunnioitettavat 80 vuotta. Nykyinen omistaja Raili on ollut tiskin takana jo pitkälti yli 30 vuotta (tarkempikin vuosimäärä kerrottiin mutta se jo unohtui).
Myytävää on moneen tarpeeseen. Ihastuttavia lahjatavaroita on paljon, niistä varmasti löytyy niin pukinkonttiin kuin kesähäihin lahjapaketti ja omaa kotia voi piristää pienillä sisustustarvikkeilla.
Hobboksin laadukkaita käsityökirjoja on myös myytävänä.
Ja tietysti lankoja, lankoja ja lankoja. Monia merkkejä ja laatuja on hyllyt täynnään. En edes yritä luetella niitä mutta ainakin Tekstiiliteollisuuden langat ovat hyvin edustettuina.

teetee:n myymälöiden vuoden 2008 äänestyksessä Sukkula pääsi sijalle 5. Tässä lainaus Tektiiliteollisuuden sivulta äänestystuloksista:

Sukkula: Olen saanut todella hyvää, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua Sukkulasta, lämmin kiitos siitä! Moni palvelualan yritys voisi ottaa mallia, miten monipuolisesti -myös tänä päivänä, kiireestä huolimatta- voisi asiakkaitaan palvella. "
Paperinaruhyllyn värileikkiä. Nam, syötävän herkullinen.Paikkakunnalla on paljon aktiivisia käsityönteijöitä ja Sukkulassakin on Neuleilta kahtena iltana joka toinen viikko, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Vierailupäivänämme Riihimäellä Linneassa oli järjestetty oikein Neuleiltamat! Emme siihen jaksaneet jännittävän päivän jälkeen enää osallistua, mutta kuulin, että kaikilla oli ollut hauska ja antoisa ilta.

Tervemenoa Sukkulaan kun siellä päin liikutte.

KS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.