maanantai 11. tammikuuta 2010

Lahjalaatikkoon virkattua


Joulu oli ja meni lahjoineen mutta lahjottavia varmasti tulee vastaan edelleenkin. Muutama virkattu työ pääsee odottamaan saajaansa:

Verkkokassillinen niitä on
Kaksi neulatyynyä ja viimeisimmältä Karnaluks-käynnilta ostetut nuppineulat. Neulatyynyn ohje "paprika/Neulomon ekstraohjeet". Toisessa on täytteenä syksyn aikana kertyneet villalangan pätkät - kuulemma villalanka pitää neulat terävinä -  ja toisessa on vanhanaikaisata lumpputäytettä.

Neulatyynyn alkuperäinen ohje on tässä, paprika on sen Neulomo-ohjeisiin suomentanut, luvan kanssa.
Kaksi tiskirättiä Blend Bamboosta sekä Tiimarin alelaarista Rättiturskat 1 euro/kpl!
Verkkokassi Almina-puuvillasta, ohje Moda 4/2008. Pohja on kyllä hassun mallinen, se virkattiin kaksinkertaisella langalla ja sitten ykskaks siirryttiin yksinkertaisella virkkaamaan tuo kassiosa. Selvähän se on, että vetää kurttuun.


KS

EDIT: Kommenteissa kysytään rättiturskasta:

Rättiturska on ripustuslaite: se voidaan ripustaa vaikka kuivaustelineen ritilään, siinä on sitä varten lovi. On myös reiät jos on vaikka naula seinässä. Sitten riepu vain tökätään vempaimeen: keskellä on "halkio" sitä varten. Tähän voi ripustaa tietysti myös esim. pyyhkeen jossa ei ole ripustuslenksua. Tämä on ihan kotimaista muotoilua ja sarjassa on muitakin hauskoja tavaroita. Oivallus-muotoilukilpailusta lisää tässä linkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.