torstai 24. tammikuuta 2013

Ponnari pois

Viimeks kävin kampaajalla kaks vuotta sitten ja se oli Salossa Susun lankakauppaan tutustumisreissulla.(arrggh, toi on taas niitä minkä kuvat Vuodatus hävitti). Ite oon monta kertaa leikannu, silleen ihan suoraan vaan naks-naks poikki. Kesällä Arrukin leikkas, taisi korjailla mun ite leikkaamaa epätasaista, ja siitä jäi semmonen kiva vähän pidempi muutaman hiuksen "tupsu". Pidin sitä pitkään semmosena kesämuistona. Vaan nyt ei oo tupsua eikä häntää!
Ohimennen avasin kampaamon oven ja yllätys yllätys! Sain ajan tunnin päästä! Ihanaa, hienoa. Kampaamo on ihan metroaseman tuntumassa enkä olis ikinä uskonu näin keskeiseltä paikalta näin nopsaan aikaa saavani. Ekaa kertaa kävin ja nyt varasin jo seuraavankin ajan, eipähän ponnari pääse kasvamaan.
Hiusboxin    Suvi leikkas ja tosi kiva tuli. Ah, ei enää littana-lättänä ponnaria tai sinne tänne roikkuvaa epämääräistä hapsottavaa kuontaloa.

Matkalla kadotin kaulakelloni:(. Kellosta viis mutta se enkelimedaljonki olis kiva saada takaisin. Kotimatkalla kuljin saman reitin silmät tarkkana mutta ei jälkeäkään aarteestani. Äsken vastasin puhelimeen ja kas! se oli Hiusboxista. Mun kultaketju oli löytynyt liikkeen eteisestä! Jee. Saas nähdä tuleeko kello ja medaljonki vielä jostain esiin.

Hali-Poju-Kisu osaa olla viehättävä. Se kyllä syö niin paljon raksuja, että kävin eilen ostamassa Light-raksuja ettei katti pääse yks-kaks lihoamaan. Laihduttaminen on sitt hankalaa.

Lueskelin nettipalstoilta kissan ruokailukeskusteluja. Selkeesti on kaksi koulukuntaa: raksut versus märkäruoka pääruokana. Raksupuolue taitaa olla voitolla mutta märkäruokapuolue vaikuttaa myös vahvalta. Kuten myös ruokamerkeillä on omat kannattajansa ja kilpailevaa merkkiä haukutaan. Ota noista sitt selvää, totuus jäänee salaisuudeksi.

 Muinoin oli liikennevalistuksessa lause: Ennakoi tuleva tilanne! Olis muuten hyvä neuvo tänäkin päivänä. Noh, mähän ennakoin tulevan tilanteen viime keväänä Espanjassa: ostin nimikirjaimet. Nyt ne on mun uuden kodin ovessa. Mä niin tykkään näistä keramiikkajutuista. Saaressahan mulla on kans tämmönen.

Ku asuin stadin keskustassa niin mulla oli ovessa tämmönen samanlainen. Sitt ku myin sitä asuntoa niin uuden omistajan tytär tuli katsomaan asuntoa ja totes, että tämä on kyll oikea asunto hänelle ku nimmaritkin on valmiina! Hänelle sitt jätin tuon sinne oveen.

KS

16 kommenttia:

 1. Heh, sattuipas meille sama ajatus! Mä just eilen varasin ajan kampaajalle ja ajattelin et nyt saa nipsasta tän hännän pois! Ärsyttävä roikkotukka! No mä joudun vielä odottamaan reilun viikon sinne karvariin pääsyä tosin. Mut ihanaa kun on edes varattu jo se aika. Sä näät sit heti mun uuden kuontalon... Sun hiukset näyttää kyllä tosi hyviltä :)

  Harmillinen toi korun kadotus, voihan ne loputkin vielä löytyä. Meillä pojat syö sekä raksuja että märkäruokaa, aika 50-50 varmaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana kevyt hiuslooki ja helponpi pestävä. Itse aikoinaan olin pitkähiuksinen välillä ja kylläännyin. Lyhyt on ihana ja vielä ihanampi se kun sanoivat jotta tulin tyttömäsemmäksi .Toivottavasti korut löytyisi.

  VastaaPoista
 3. Nätti kampaus. Mua kans kiinnostai laikkauttaa taas tukka lyhyeksi mutta en ole saanut aikaiseksi.
  Halitus on tosi tyytyväisen oloinen.
  Nätit nuo nimikirjaimet.

  VastaaPoista
 4. Haa, sehän on polkkatukka, oikein kiva ja pukeva. Harmi että kampaajareissulla kadotit korujasi.
  Hali-poju osaa näköjään ottaa niin rennosti että.
  Ihanko oikein meinaan laittaa nimmarikyltin oveen rapunpuolelle?

  VastaaPoista
 5. Hieno tuollainen napakka polkkatukka. Tarttisi omallekin kuontalolle tehdä jotain. Minäkin olen viimeiset vuodet, ainakin 6-7 vuotta napsaissut itse poikki aina kymmenisen senttiä. Ehkä olisi kanssa paikallaan kampaajallakäynti:)

  Ai kissanruokaleirejäkin on eri. Siis Ossi, koiramme, syö raksut kuivina. Kannatan siis kuivaraksuja. Niissä on eläimelle vähän askartelua ja siinä on sellainen pieni vaikutus, että kun se kissa tai koira vähäsen pureskelee sitä ruokaansa, niin ei tule hammaskiveä niin helposti. Tosin en tiedä tuleeko kissoille helposti hammaskiveä. Hyvä, että ainaskin ketju löytyi. Hali on kyllä tosi mageen näköinen kisu. Älä vaan päästä lihomaan liikaa. Se on eläimelle tehty karhunpalvelus. Terveisii Marja-Leena

  VastaaPoista
 6. Upeat hiukset, kivasti kerroksittain toi niskaosa.
  Mä kävin eilen kampaajalla, sitä taitaa olla ilmassa, olin kasvattanut hiuksiani vuoden verran, nyt saivat kyytiä ja väriä.
  Taitaa olla kevättä ilmassa.
  Harmi se korujen katoaminen, josko löytyy;)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kiva kampaus! Ja menit ihan noin vaan harkitsematta kampaamoon. ;) Ei onnistuisi minulta. Nytkin olen jo jonkin aikaa miettinyt, pitäisikö letti leikata pois, mutta en osaa päättää. Viimeksi on leikattu neljä vuotta sitten, siistimistä vaan sen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tämmönen ex-tempore luonteinen muutenkin. Yhtä sun toista on tullut harkitsematta tehtyä, joskus epäonnistuen mutta useimmiten onnistuen. Eikä niitä epäonnistuneita kannata mielessään kantaa, meni mikä meni;)

   Poista
 8. Ihanan halittava Hali. Oikein kunnollisen kokoinen poika. Meillä naapurissa on samanmmoinen, mutta vielä hoikemmassa kunnossa vaikka omistajamamma kermaa juottaakin sille.

  VastaaPoista
 9. Onnea vain uudesta kampauksesta; se on varmasti onnistunut. Hali on kerrassaan suloinen.

  VastaaPoista
 10. Käy kurkkaamassa blogissani, siellä on tunnustus juuri Sinulle.
  Kivan tukkamallin sait.Voi kunpa minäkin saisin hiuksiini jotain muuta kuin HARMAATA.
  Tuo nimikyltti on kaunis.Omassa ovessani lukee vaan Mummala.

  VastaaPoista
 11. Kampaajalle myös menossa tänään, ja kyllä se aina vaan niin PIRISTÄÄ! Kampaajalleni on aina vähintään 6 viikon jono, joten ennakoin minäkin ja tilaan yleensä ajat aina puoleksi vuodeksi kerrallaan! :o)
  *
  Käy kurkkaamassa, blogissani on jotain Sinulle!

  VastaaPoista
 12. Kauniisti leikattu tuo sinun tukkasi :) Mä harkitsen kampaajalle menoa eli se voi tapahtua jossain vaiheessa tässä keväällä....Ainakin olo virkistyis kun siellä kävisi.
  Hieno tuo nimikyltti; en ole tuollaista ennen missään nähnytkään ja jep, nimikirjaimet on paljon hienompi idea kuin koko nimi!
  Voi mikä kissus. Meillä talon herra määrää mitä hän syö; nyt on taas aika jolloin menee vaan raksut mutta ei märkäruoka.

  VastaaPoista
 13. Hyvä letti! Onko siitä vasta kaks vuotta? Must tuntuu et siit on ikuisuus. Hyvä kun muistutit siitä keulurista - se on vielä kesäsäilössä kun alkutalven on ollu käytössä väärän värinen takki.
  Me kuulutaan varmaan siihen kolmanteen kissanruokaleiriin - raakaa possua, broiskua, kalaa ja sydäntä. Raksut on karkkeja ja purkkimättö hätävaraa. Hali on halittavan näköinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.