torstai 31. tammikuuta 2013

Väriä katukuvaan

Harvoin mä mitään haluan mutta nyt tuli "ihan pakko saada" mieliteko: punainen laukku!

"Nips-naps" lukko on siis niiiin ihana;)
Tuo mustavalkoinen pyörylä on se Marialta jo pari vuotta sitten saamani taskutuhkis. Aina mukana! Ylimmäisessä kuvassa on lähinnä oikea väri, rehellinen punainen.

X X X
Eilen postilaatikosta kolahti Taito-lehti. Voi että on taas paljon mukavaa asiaa, ja värikästä. Artikkeli Villimpi virkkaaja kertoo Johanna Sepästä ja mitä kuvia: upeita vapaavirkkauksia!

Nyt on Käsityön juhlavuosi. Siitä kerrotaan Käsityö elämässä sivustolla (myös FB:ssä). Paljon kaikenlaista ohjelmaa on tiedossa koko vuodelle. UFO-tempaus vois olla kiva, kukahan järkkäis?

X X X
Yleisön pyynnöstä laitan muutaman kissakuvan:)
Hali syö hyvin mutta Hills ruoka ei nyt tunnu sopivan. Siinä on liian pienet rakeet, Hali ei saa niitä hampaiden väliin purtavaksi vaan nielee ne kokonaisena tai sylkäisee pois suusta. Royal Canin vaikuttaa olevan sopivan kokoista purtavaksi. Tuoreen lihan päälle se ei ymmärrä, kanaa on pari palaa syöny mutt neki piti laittaa pieneks. Jääkaapilta se on ilmeisesti tottunut jotain saamaan ku aina tulee siihen norkoilemaan mutta ei mikään kelpaa mitä kaapista oon sille tarjonnu.
"Häh, eiks tääll saa skruudata rauhass? Mä meen 
sitt hörpylle tonne toiselle kipolle."


"Toi vihree snara on Mamsin virkkaama lelu ja se on hurrjan kliffa. Noi läikät matossa on mun oksupoksu-tahroja. Niistä Mams ei tykkää yhtään."

KS

17 kommenttia:

 1. Ihana laukku ja mikä väri.
  Mä asuin lapsena Keikyässä ja siellä kaikki tekivät laukkuja, niin myös meillä. Siltä ajalta muistan kehyslaukut - muoti kiertää.
  Ei vaan ole säilynyt yhtäkään;(

  VastaaPoista
 2. Ai, sinäkin ostit laukun kaupungilla käydessäs. Minä ostin eilen, mutta mun laukkua on musta eikä mikään käsväsky eikä punainen.
  Hali on sitten rauhallisen ja söpösen näköinen.

  VastaaPoista
 3. Sanon vaan vautsi mikä laukku !!! Tosi ihana ja sopönen sinun Halikissi on.

  VastaaPoista
 4. Hienon värinen. Punainen on kaunis väri, ei tosin minun väri, mutta hieno, rohkean naisen väri. Simppelisti: kokonaisuudessaan kaunis laukku, hyvä ostos. Hali ei näytä minusta ainaskaan liian laihalta missään nimessä, vaikka en osaa kissoja oikein "sillä silmällä" katsoa. Hevosista ja koirista, rodusta riippumatta näen heti, onko liian laiha, lihava, vai sopusuhtainen. Halille haleja. ps. Ossimme oli päivän hoidossa paikassa, jossa oli kissa. Ossi ei olisi tehnyt mitään pahaa, mutta kissa oli sitä mieltä, että sitä ei tutkita, vaan hutkaisi. Pantiin kissa sitten toiseen huoneeseen. Terveisiä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. Mahtava laukku ja hyvä väri! Kyllä tahtoo saada-halu täytyy toteuttaa, varsinkin jos se iskee vaan silloin tällöin.

  Taskutuhkis on kiva juttu. Luulin sitä heijastimeksi.

  Hali on sievä tiikeri! Niin kissan kuin koirankin ruokatarjontaa on niin paljon, että mahtaa aina kestää ennenkuin oikeanlainen ja syöjääkin miellyttävä löytyy.

  VastaaPoista
 6. Ja näin heiluu kassi...
  Onpa hieno!

  VastaaPoista
 7. Toi veska on niiiiin ihana! Ja katti kans.

  VastaaPoista
 8. Ihana, ihana laukku ja vielä mun värinenkin:) Hali on niin syötävän nätti.

  VastaaPoista
 9. makee veska friidulla ja tuo kissa ihku ja ees edelleenkään niistä hirveesti välitä, mutta tuo onkin melkein koira.

  VastaaPoista
 10. Noin ja minähän olen haltioissani tästä postauksesta koska oli kunnolla kissakuvia ;D
  Minulla on viimeisen vuoden ollut käytössä punainen laukku, enkä tiedä raaskinko vieläkään luopua siitä. Punainen on niin chic ;)))

  VastaaPoista
 11. Luinkin jo aikaisemmin tuosta laukustasi, ennenkuin kirjoitin omani päivällä. Minä olen ja niin punaisen ystävä että heti pisti silmään. Sinun Halisi on aikalailla meidän naapurimummon kissan näköinen. tänään taas piti kantaa kollipoika kotiin kun meille vaan änkesi eikä antanut mummolle kiinni. Meillä on semmonen yya-sopimus naapurin kanssa.

  VastaaPoista
 12. Magee kassi sulla. Hali on mainio.

  VastaaPoista
 13. Kuules Hali:) älä Mamsin harmituksista välitä vaan ole oikein hurmaava itsesi niin se ei sinua voi ollenkaan vastustaa, nih!

  VastaaPoista
 14. Pirtsakka laukku, kiva malli, rohkea väri.

  VastaaPoista
 15. Kissat on arvaamattomia ruokansa kanssa. Meidän Sallille on tarjottu vaikka mitä kosteaa ruokaa ja kokeiltu nappulaa jos toistakin. Alkuun toimimme Hesyn ohjeiden mukaan, laaturuokaa ja vaihtelevaa syötävää. "Vatsahan siitä menee sekaisin tällaisella pennusta asti markettimuroja syöneellä!", tuumi Salli ja ripuloi koko ajan ja oksenteli sohviin ja nurkkiin. Lopulta tajusimme ja vaihdoimme halpaan raksuun. Karva kiiltää, vatsa toimii - paitsi juo vettä kuin sieni ja pissaa paljon. Vaihdoimme kalliiseen valkoiseen vessarakeeseen ja nyt pelittää.
  Terveisiä tiikeriviirulta sinne teidän punaiselle pojalle.

  VastaaPoista
 16. Ihana laukku! Tollanen lukitustsydeemi on ihan paras, niitä vaan harvassa laukussa nykyään on. Hyvät kuvat Halista :) Meillä pojat tykkää Royal Canin -raksuista muttei märkäruoasta, Profine Delicate -raksut on kans herkkua. Samoin Almo naturen raksut, niitä saa nykyään ainakin Prismasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.