perjantai 8. helmikuuta 2013

Ajalla on siivet

Miten ihmeessä aika lentää jonnekin, ihan kuin se ohittaisi mut kokonaan. Mitään en ole viikossa saanut aikaiseksi ja taas on perjantai.
Maanantaina Susi vietti lomapäivänsä neuloen tyttärelleen tuubikaulaliinan täällä mun luona. Ohjeessa oli ihan outo juju, silmukoista tehtiin suuria langankierrolla silmukan sisällä, kokeilemalla tuonkin jujun selvitin ja neule tulikin valmiiksi just ennen kotiin lähtöään.
Ostin Susilta pois jouten olleet kissanvaljaat. Niitä heti kokeiltiin eikä Hali ollut moksiskaan moisesta kapistuksesta. Heti se ne hyväksyi ja vähän kulkikin taluttimen päässä. Eli, tämä kokeilu lupaa hyvää menestystä kouluttaa katti kulkemaan mukana vaikkapa iltakävelyllä mutta ennenkaikkea saaressa olemaan.

Tiistain vaan oleilin, keskiviikkona oli ihan pakko mennä postilaatikolle ja käydä kaupassa. Torstaina sitt sain itseni ihan liikkeellekin: vein Anittalle muuttolaatikoita. Anittan eilisestä kirjoituksesta voi saada sen käsityksen, että olen tehnyt oikein urotyön raahatessani laatikoita busseissa. Höh, mä olen niin tottunut kuljettamaan kaikenlaista isoakin tavaraa, mm. saariromppeita, että tämäkin kuljetus oli ihan "piece of cake". Siinä sitten höpötellessä niitä näitä päivä kului jo iltapäivän puolelle.
Tänään olin Veen kanssa lunssilla Doi Thai´ssa. Oli taas niin hyvää alkukeittoa, että sitä olis voinu syödä enemmänkin vaan tilaa piti säästää possullekin. Kiitos Vee kivasta lounashetkestä.
Stadilla ku olin niin kävin Kaupungintalon aulassa = Virka Infossa katsomassa Martti Jämsän valokuvanäyttelyn. Tosi kivoja kuvia, erilaisia, puhuttelevia. Hitsi ku osais kuvata kunnolla. Muutaman tarpeellisen esitteen nappasin mukaani.

Noh, sitt kotiintultua oli postin noutolappu rapsahtanut luukusta niinpä kipin kapin postiin. Oonko jo kirjoittanut, että täällä on niiiiin kiva asua ku kaikki palvelut on kävelymatkan päässä. Joo, oon tainnu kirjoittaa jo montakin kertaa;) Nopsaan tuli Tampereelta keskiviikkona tilattu kangas.
Postista oli ihan pakko ostaa tämmönen kortti ku siinä on ihanku mun armas Hali.

Kortista muistuikin mieleen Unto, jonka Sude on maalannut. Esikuvanaan on mitä ilmeisimmin ollut samanlainen kortti, jonka olen saanut Veeltä viime vuonna. Se kutova ukko -kortti näkyy tuossa ylimmässa rivissä.

MUKAVAA VIIKONVAIHDETTA toivottaa HALI!
KS

18 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Mukavaa viikonvaihdetta myös sinulle ja Halille! Blogissani olisi tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Nyt sun pitää ottaa myös kilpikonna, kun tuossa kortissa Halin kanssa on sellainen.

  VastaaPoista
 3. Kiva kertomus päivästäsi, tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi:)

  VastaaPoista
 4. Näin töihin palanneena, mihin tää aika menee, viikko meni huomaamatta (toisaalta tietty hyvä näin). Ens viikon la sit mäkin näen Halin livena. Jee.

  VastaaPoista
 5. Miekin sain päivitettyä vihdoin ja viimein blogini, ei ole ollut helppoa Vuodatuksella.... Saas nähdä miten käy, toivottavasti palaa pian ennalleen. Blogilista ei huomannut päivitystä kyllä.
  Katsotaan tulisinko minäkin viikon päästä sinne päin, saa nähdä.
  Tiedätkö muuten pk-seudun lankakauppaa mikä myisi Vuorelman Vetoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en väärin tiedä niin Vuorelmaa ei täältä saa mistään, ei ainakaan oo sattunut silmiin.

   Poista
  2. Vuorelman vetoa löytyy Villavyyhdistä
   t. Anu

   Poista
  3. Eikös Snurressakin ollut Vuorelman Vetoa?? Mut onko enää???

   Poista
 6. Sinulla on tuota ohjelmaa niin paljon, niin aika kuluu. Eikä paljon tarvitse edes ihmetellä. Halille terkut ja ulos valjas kokeiluun myös.

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs kortissa onkin Halin näköinen kissa. Hienoa, että Hali ei vierasta valjaita. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Aika on todella sellainen suhteellinen käsite. Joskus aika lentää, joskus aika matelee. Silloin, kun on paljon homelia, niin yleensä se aika tuppaa loppumaan ihan kesken. Sepä kiva, että Hali suhtautuu silleen niinkuin myönteisesti valjaisiin. Helpottaa elämistä ja olemista. Voihan sitä joskus todella aatella pienen iltakävelynkin tekoa. Mites Hali muuten suhtautuu koiriin? oletteko tavanneet yhtään koiraa? Oikein mukavaa viikonloppua M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla koiraa tavattu eikä kaiketi hajujakaan ole ollut ku läheisillä ei oo koiria.

   Poista
 9. Kiitos vielä maanantaisesta :) Aika tosiaan saa siivet...mun lomaviikko alkaa olla lopussa ja mä en oo saanut edes päivitystä tehtyä, tosin mua alkoi ketuttaa niin paljon täysin muuttunut vuodatus, etten oo senkään takia päivitystä saanut aikaiseksi...hoh. Jospa vaikka sunnuntaina tekis...ehkä. Toivottavasti ne valjaskokeilut sit onnistuu ulkona yhtä hyvällä menestyksellä :)

  VastaaPoista
 10. Kiva viikko ollut näköjään, kissakortti on vinkee ja Hali itse niin söpö. Viikon päästä saa Hali sitten haistella koirulihajuja minusta, pitäisköhän tuoda Sanchan lelu leikittäväksi (hiiri).

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, kun Hali pääsee turvallisesti ulkoilemaan. Muistuu mieleen, kun lasten kissat saivat "kaatumataudin" valjaista. Hupaisaa.

  Kyllä viikot menee niin nopeasti, että kaikkea ei ennätä millään tekemään, vaikka on kuinka hyvät aikomukset ja suunnitelmat.

  Rapsutukset kissulle ja ihanaa viikonloppua myös sinulle.

  VastaaPoista
 12. No siellähän se näkyy olevan Unton esikuva korttina. Netistähän minä mallin löysin kun ei ole oikeaa Untoa malliksi istuttaa =D

  VastaaPoista
 13. Kyllähän se aika rientää kun noin paljon touhuaa ja reissailee pitkin viikkoa!
  Kiva, et Hali hyväksyi valjaat. Mun tuntemat katit on muuttuneet suolapatsaiksi ekan kerran ku valjaat on puettu päälle...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.