perjantai 21. helmikuuta 2014

Kiitos!


Lämmin kiitokseni ihan kaikille osanotostanne <3


Surullinen uutiseni sai yllättävän paljon huomiota:
* blogikommentteja 36, sivun katseluja yhteensä 650 ja ko. sivun katseluja 490.
* HESYn FB-sivulla kommentteja yli 20, tykkäyksiä n. 120.

Kyllä tämä tästä, elämä jatkuu. Pääasiahan kuitenkin on, että ystäväni pääsi sairauden aiheuttamastsa pahasta olostaan. Kotona on kyllä tosi hiljaista ilman hiljaista tassuttelijaa. Yllättävän paljon kissasta kuitenkin huomaamatonta ääntä lähtee. Päivärutiinit ovat hieman sekaisin, esim. ei ole mitään kiirettä kaupungilta kotiin, seinillekö sanon meneväni "neulekerhoon"? eikä ketään ole ovella vastassa kun tulen kotiin :( Varmaankin on paikkoin lähdettävä uutta kissaa katselemaan. Hmm . . .
KS

17 kommenttia:

 1. No mä jo kävin Hesyn sivuilla sun puolestasi...

  Ihana kuva Halista!

  -Maria

  VastaaPoista
 2. Ihan varmaan on niin, että sitten kun aika on kypsä, tarvitset uuden kisun kaveriksesi. On siitä eläimestä kamalan paljon seuraa. Minä olisin ihan onneton, jos mulla ei olisi Ossia päivisin kaverina. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 3. Kerran lemmikki, aina lemmikki. Useinhan sen ikävimmän kaipauksen jälkeen on paikka uudelle kaverille.

  VastaaPoista
 4. Kivempi tulla kotiin kun joku on odottamassa. Oot ajatuksissani.
  Hyvää viikonloppua.
  Tiina

  VastaaPoista
 5. Voi näinkö siinä kävi, yksinäinen sydämesi on surullinen, toivotan sinulle voimaa ja muistoja kaikista ihanista päivistä Halin kanssa.

  VastaaPoista
 6. Voi Kristiina luin just et Hali miun lempikissa , en ees tykkää kissoista, mutta tässä oli sitä jotain, pyydystelee hiiriä pilvien päällä, osanottoni suruusi.

  VastaaPoista
 7. Voi, ikävä on varmasti iso! Hali sai viettää kanssasi upeita hetkiä, kesä saaressa on mirrille todellista kissanelämää!!

  VastaaPoista
 8. No varmasti on iso ikävä vielä kauan aikaa. Minun koirani meni koirien taivaaseen vuosia sitten ja vieläkin sanon kotoa lähtiessäni, minne menen ja että en viivy kauan...

  VastaaPoista
 9. Kyllähän sä kissaihminen oot, että hyvin tarjoat taas uuden kodin jollekin kodittomalle.

  VastaaPoista
 10. Lämmin osanotto minultakin Halin ikiunen johdosta! Se surun ymmärtää vain toinen lemmikin omistaja ja saman surun kokenut. Koti on kauan liian hiljainen.

  VastaaPoista
 11. Otukset on sellaisia "rakkaus pakkauksia" :)

  VastaaPoista
 12. Lämmin osanottoni. Hienon maallisen vaelluksen Hali sai kokea kanssasi ennen kissataivaaseen kipittelyä.

  VastaaPoista
 13. Voi sentään, vasta tämän huomasin kun koneelle kunnolla ennätin istahtaa:( Lämpöisin osanotto minultakin, ehkä tämä kuitenkin Halin kannalta näin on paras, mutta eihän se surua ja ikävää poista. Jaksuja sinne.

  VastaaPoista
 14. Voi sentään, vasta tämän huomasin kun koneelle kunnolla ennätin istahtaa:( Lämpöisin osanotto minultakin, ehkä tämä kuitenkin Halin kannalta näin on paras, mutta eihän se surua ja ikävää poista. Jaksuja sinne.

  VastaaPoista
 15. Voi sentään, vasta tämän huomasin kun koneelle kunnolla ennätin istahtaa:( Lämpöisin osanotto minultakin, ehkä tämä kuitenkin Halin kannalta näin on paras, mutta eihän se surua ja ikävää poista. Jaksuja sinne.

  VastaaPoista
 16. Voi sentään, vasta tämän huomasin kun koneelle kunnolla ennätin istahtaa:( Lämpöisin osanotto minultakin, ehkä tämä kuitenkin Halin kannalta näin on paras, mutta eihän se surua ja ikävää poista. Jaksuja sinne.

  VastaaPoista
 17. Voin hyvin kuvitella tunteen, en mäkään kestäis jos ei Viirua yks kaks tuossa oliskaan. Pekan muutto Merin ja Villen luo on edelleen mulle kova pala vaikka herra siellä hyvin viihtyykin ja pääsen sitä katsomaan sinne kun haluan. Silti on kurjaa ettei Pekka ole täällä, se on niin persoona. Kissasta on paljon iloa vaikka on tietysti huoltakin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.