keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vili The Apina

Velmusta ilmeestäni johtuen nimeni on VILI.
Saatan keksiä kepposia jos jonkinmoisia:)


Harvoin osallistun blogiarpajaisiin ja kerran kun osallistuin niin oli onni myötä. Suden Silmukoiden arpajaisista on jo jonkin aikaa ja palkinto luvattiinkin toimittaa "sitten joskus". Olikin yllätys kun postimies soitti ovikelloa ja lykkäs käteen pullean paketin. Jo kerkesin ihmetellä, että oonko jostain tilannu jotain tms. Hah, ihana, ihana apinahan se sieltä tulla tupsahti! Kiitos Sude! 


X X X
Eihän tuo apina kissaa korvaa vaikka lohtua tuo ja aikamoinen kaveri onkin. Kävin tänään HESY'llä katsomassa kissoja. Olihan siellä niitä monta kivaa mutta kukaan ei silleen sytyttäny, että olis ollu pakko saada juuri se kissimirri. Yksi pienokainen kyllä jäi mieleen mutta se taisi juuri nenäni edestä saada varauksen. Käyn sitt ens viikolla taas katsomassa. Tilannehan elää koko ajan, nytkin oli monta katsojaa.
KS

9 kommenttia:

 1. Vili on ihana. Kyllä teillä kohta taitaa olla myös mirriseuraa.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun sait Vilin seuraksi Mirriä odotellessa.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti jo pian osuu kohdallesi se oikea karvapallo, joka sulattaa sydämesi. ♥

  VastaaPoista
 4. Vili on mainion näköinen veijari. HESY:llä varmaan parhaat kissat menevät nopiaan ja arat tai vihaiset sitten saavat odotella pitempään. Terveisii M-L ja Ossi. ps. tänään oli aivan ihanan keväinen päivä, ainaskin täällä meilläpäin.

  VastaaPoista
 5. Hiihtolomalaisena olen vähän jälkijunassa, mutta halaus ja osanottoni Halin vuoksi.

  VastaaPoista
 6. Otsikosta jo luulin, että nyt on Kristiinalla uusi kisu. Kuvan kun näin niin minäkin jo tajusin, että ei sentään. Heti tunnistin Suden tekemiseksi. Kiva kaveri, mutta se kissa......kyllä se vielä tulla tupsahtaa eteen. Siis se oikea.

  VastaaPoista
 7. Voi ei, Vili ;) Vilit on joo vilperttejä kuten tiedetään... Toivottavasti toinen kisu löytyy pian, eihän Halia tietenkään voi korvata, mutta ei ketään muutakaan, mutta toinen toisi varmasti lohtua ja siitä olisi seuraa ja saisi hyvän kodin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.