lauantai 1. maaliskuuta 2014

Taas neulottiin

Tänään oli Pyöreän Pöydän Puikottajien tapaaminen osa II. Muutama viikko sittenhän oli osa I. Kaikki kun ei millään mahdu kerralla niin sain porukan jaettua, ja vielä pitäis varmaan osa III järjestää;) Seitsemän + mä kun neulottiin niin monta silmukkaa taas valmistui.
KIITOS KUN TULITTE JA OLETTE!

Tällä kerralla kaalilaatikko oli melkeinpä suolatonta, viimeksi kun suolaa oli liikaa. Hyvin tuo maistui Anittan tuoman puolukkahillon kera, ja salmiakkinamit loppuivat kesken, suklaatakin näytti menevän ihan kiitettävästi. Piparit ja keksit jäivät syömättä, paitsi Anun ja Sara-tyttönsä leipomat kaura-rusinakakkuset kyllä maistuivat. Hedelmiä ei kukaan syönyt!


Kaikenlaista taas taloon tuli, tietysti suklaata (jemmasin osan), saippuaa ja luffasieni, joka on jo testattu. Virkkauslankaakin tupsahti 3 rullaa, puuh - nämä kyllä kelpaa mutta älkää vaan tuoko mitään huivi- tms. lankaa, kiitos.
Nyt oon tiskannu astiat ja itseni saunassa. Nautin jääteloä ja Anittan ihanaa vadelmahilloa, jota taas sain. Olihan edellinen syöty jo ajat sitten.

VillaLanka on laittanut sivulleen niiiiin kivan kuvan, että mun oli ihan pakko napata se tähän! Eiköhän tämä kuvasta hyvin tunnelmaamme:)
Hauskaa laskiaista kaikille, koettakaa keksiä jotain korviketta peffamäelle (täällä ei enää ole yhtään lunta). Laskiaisesta voit lukea monipuolista tietoa tästä Suomen usko Taivaannaula linkistä.
KS

17 kommenttia:

  1. Kiitos emännälle järjestelyistä. Kaalilaatikko oli erinomaisen hyvää. Lähipäivinä aion itsekin kokeilla sitä tehdä.

    Minäkin otin juuri äsken jäätelöä ja vadelmahilloa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Kristiina kivasta PPP-tapaamisesta!

    Oli kiva tavata niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja kässäilyn ja kaikkien herkkujen merkeissä.

    Yhtään en yritä viestittää tuolla kuvalla, että neulojat olisivat jotenkin kanamaisia - kaikkea muuta! Minusta tuosta vaan välittyy se iloinen puikkojen heiluttelu ja yhdessäolo, aivan kuten meidänkin neulomissessioissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missään nimessä kanamaisuutta tuo ei kuvaa. Mulle tuli heti mieleen just ne iloiset tunnelmat ja välittömyys mitä aina on neulojien tavatessa.

      Poista
  3. Onpa varmasti ollut kiva tapaaminen ja upeita herkkuja olette nauttineet.

    VastaaPoista
  4. Kiitos itsellesi. Oli todella kivaa ja hauskaa oli tavata Mariakin vuosien jälkeen. Komppaan Annaa. Mukava tutustua uusiin neulojiin.
    Tarjoilu oli runsasta ja kaalilaatikko ...ah niin hyvää.
    Päivästä jäi oikein kiva fiilis ja nyt kun osaan luoksesi,takuulla tuun uudestaan :-)
    Ai niin. Siivosin lankavarastoani, tuon sulle virkkauslankoja joku kerta VillaLankaan.
    Mukavaa laskiaissunnuntaita Kristiina.

    VastaaPoista
  5. Tätä postausta tiesinkin odotella kun kuulin eilen Annalta et teil on tapaaminen. Pääsinpäs minäkin viimein visiitille Villa Lankaan ja se oli just niin Annan näköinen kuin sun ja muiden jutut on antanu ymmärtää. Kiva seurata teidän tapaamisia näin etänäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveisesi tuli perille, hieman salaperäisesti aloitettuna mutta sitthän selvis että kaukainen tuttuvieras oli käynyt VillaLankassa. Kiva kun pääsit siellä käymään ja messuillakin.

      Poista
  6. On teillä ollut jälleen mukavaa. Kohta taas nähdään, innolla odotan.

    VastaaPoista
  7. Taas herkuteltu, ja mukavassa seurassa. Kuka noita hedelmiä kaipaa. No, ota omppu mukaan perjantaina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi kanat on niin ihania, siks mun fb kuvana onkin toi keltainen jolla on sukan kanssa ongelmia.
      Kiitos ihanasta PPP tapaamisesta, jotenkin aina virkistyy kun on ihania ihmisiä ympärilla ja mukavaa puheen porinaa seurana.

      Poista
  8. Kuvasta päätellen teillä oli aika hauska tapaaminen :)

    VastaaPoista
  9. Kuinka maailma on pieni?
    Kerroin pienestä kissasta jolla oli hiv tauti ja on siirtynyt kissujen taivaaseen, kahvipöydässä Leena kertoi kuinka hänen tutullaan on ollut pieni kissu jolla oli hiv tauti ja hetken päästä vertaillessamme tietoja ymmärsimme kumpikin puhuvamme Hali kissusta ja sinusta :) nyt meillä on uusi yhteinen tuttu :)

    VastaaPoista
  10. Oh, pienet on piirit, ja mulla on paljon lukijoita ja tuttuja. Leena . . . nyt just ei tuu heti mieleen . . . serkkuni ehkä . . .lapinkoirako teidät yhdistäis . . hmm .... mietintää.

    VastaaPoista
  11. Serkkusi kyllä. Mm lapinkoirat ja Minttu yhdistää :) maailma on niin pieni. Leena näytti kissunsa kuvan ja minä aloin puhumaan Halista ja kuinka kisuilla voi olla hiv.

    VastaaPoista
  12. Jep, ja tämä keskustelu käytiin eilen Kittilässä. Tänään olen jo takas pk-seudulla rapsuttelemassa paimensukuista parkkia lapinkoiraani. Terkkuja Kittilään Vipille ja Venlalle, sekä ihmisilleen. Neuloin siellä Lapissa ollessa muuten eka villasukat ikinä! Sain tosi runsaasti apuja A-K:lta, kiitoksia paljon.
    Terv. Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ku tälleen tulee terkkuja tutulta:) Hauskoja sattumuksia kun maassa liikkuu kotipiirin ulkopuolelle.

      Poista
  13. Oli mukava tavata pitkästä aikaa :)
    Rapsutukset sun karvaisille kavereille. Vippi nauttii täysin siemauksin lumesta tassujen alla.
    Vien terkut Eulikselle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.