tiistai 25. maaliskuuta 2014

Usko eläinlääkärissä


Eka eläinlääkärikäynti Hertassa sujui hyvin. Kantokopalla mentiin kun ei vielä ole ehditty oppimaan valjastelua. Ihan kiltisti poika oli, tietysti muutama maukaisu piti päästää kun pistettiin ja korvia kaiveltiin.
Viikistä lähtiessä oli jo tiedossa, että korvat eivät ole kunnossa, ilmeisesti on ollut korvapunkkeja. Nyt niitä ei enää eläviä ollut,  annettu loishäätö on ilmeisesti nekin häätänyt. Mutta korvissa on paha tulehdus, ihan perille asti ei edes päässyt näkemään. Sitä nyt hoidetaan kaksi viikkoa saadulla lääkkeellä. Se onkin sitten oma lukunsa miten ne tipat saan korvaan ja aineen hierottua. Korvaa pitää siis hieroa, jotta aine leviää siellä. Hyvin kyllä näin miten se tapahtuu kun lääkäri sen nyt teki. Enköhän tuosta selviä.


Rokotuskin annettiin, ja matolääkettä laitettiin, ja mikrosiru. Kaikenlaista kissa siis joutui kokemaan mutta ei tuo näytä olevan moksiskaan. Jo se vahtii lintuja parvekkeella ja säkättää paisteille.
Paino oli noussut ja nyt ei enää saa päästää yhtään nousemaan. Siitä kyllä pidän huolen, mitään ylipainoa en Uskolle halua, sehän lisää muiden tautien riskiäkin. Onhan se helpompi kantaakin kevyttä kissaa.

Lääkärissä tuli taas esille se, että olisi kiva ja hyvä tietää kissan edellisestä elämästä mahdollisimman paljon. Usko oli tullut Löytöeläintaloon kodista, joten siitä voisi olla enemmänkin tietoa kuin mitä nyt sain. Samoin Hali oli tullut suoraan kodista, eikä siitäkään ollut mitään tietoja, ei edes ikää. Noh, onhan tilanteita että mitään tietoa ei oikeasti voi saada, mutta eiköhän Uskosta olis jotain herunut.
KS

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti lääke tepsii Uskon korviin. Niin ja saat sen helposti laitettua.

  VastaaPoista
 2. Ihanan eläväisen miehenpuolen olet seuralaiseksesi ottanut!

  VastaaPoista
 3. No, nyt on Usko tarkastettu ja voinee elää tervettä kissanelämää kunhan korvat tervehtyy. Korvapunkit on kai aika yleisiä ja tarttuvat helposti.
  Ei kyllä Usko näytä yhtään liian pulskalta, mutta toki sopiva hoikkuus on terveellistä.

  VastaaPoista
 4. Näin eläimettömänä ihmettelen mitä kaikkea se teettääkään. Mutta mitä sitä ei tekisi lemmikkinsä eteen, hyvä niin koska toisenlaisiakin ihmisiä on,valitettavasti.

  VastaaPoista
 5. Kaikki tärkeät hommat siis hoidettu, hienoo. Se voi olla vähän hankala homma pistellä niitä korvatippoja, toivottavasti onnistut, ilman, että Usko täppää sua kynsillä. Jos se nimittäin ei oo samaa mieltä lääkinnän tarpeellisuudesta. Kiva, että tuli sirukin samalla käynnillä. Terkkuja teille molemmille, M-L ja Ossi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.