perjantai 14. maaliskuuta 2014

Lankakauppa Vihreä Vyyhti


Lankakauppa Vihreä Vyyhti on muuttanut! Kauppahan oli ennen Hakaniemen hallissa, kodikastahan siellä oli mutta tila oli todella pieni. Vaan nyt on toisin, tilaa ja valoa on riittämiin. Upean liikehuoneiston ja erinomaiselta paikalta Lea on saanut napattua langoilleen. Toivotan onnea ja menestystä!

Osoite on Toinen linja 1, ja sehän on ihan Hagiksen hallia vastapäätä, Hämeentien toisella puolella. Kaupan nettisivulla on hyvät ohjeet miten löydät perille.
Myytävänä on tutut ja turvalliset sekä laadukkaat OnLine Linie-langat höystettynä mm. urugualaisella Abuelita-langoilla, bolivialaisella alpakka-langalla ja Maharaja- Sarisilkillä, opossumilankaakin näytti olevan;) Mitäpä näitä luettelemaan kun Vihreän Vyyhdin omalla sivulla kaikki on hyvässä järjestyksessä nähtävillä.
Muutamasta kuvasta voi arvailla, että tila on kaksikerroksinen. Kunhan Lea on saanut kaiken paikoilleen ja ehkä hieman kesälomaakin vietettyä niin syksyllä saattaa olla kivaa yhdessä tekemistä luvassa.

Jälleen kerran mainitsen, että tämä ei ole mainos vaan ihan omaksi ilokseni kävin kauppaan tutustumassa ja siitä teille kerron.
KS

9 kommenttia:

 1. Onap Villavyyhti löytänyt hyvän paikan. Nyt on näyteikkunakin kadulle. Varmaan poikkeaa asiakkaita enemmän ihan ohikulkiessaan.

  VastaaPoista
 2. Kävinkin muutama päivä sitten Vihreän Vyyhdin sivuilla, enpäs arvannut, että muutto on noinkin tuore juttu. Minä kun en noita pääkaupunkiseudun lankakauppoja ja niiden sijainteja tunne lainkaan. Nyt kuitenkin ollaan vähän mietitty etelän reissua (Helsinkiin ja Tukholmaan), joka ei kyllä taida kuitenkaan budjettisyistä onnistua, mutta tulin jo miettineeksi, kuinka kuluttaa aikaa Helsingissä laivan ja lennon välillä. Siinä mietinnässä bongasin tuon Vihreän Vyyhdinkin, jossa voisi piipahtaa, JOS se reissu sittenkin toteutuisi... (Hakaniemen torin alle voisi laittaa lapset sillä aikaa riehumaan leikkipaikkaan)

  VastaaPoista
 3. Täytyypä käydä vilasemassa joku lounastunti kun kulmilla olen ja varmaan syksyllä meidän kässäkerhokin pääsee tutustumaan sinne. Kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
 4. Joskus, kun tulee asiaa sinnepäin, niin tartteepi käyä puodissa. Ihanan hauska kuva tuo, missä sinä Kristiina näyt ikkunasta heijastuneena. Onhan siinä kuvassa ihania vihreänsävyisiä lankojakin. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. Minäkin huomasin 23:lla ohi ajaessa, että Vihreä vyyhti on muuttanut. Nyt pääsee paremmin lankoja hypistelemään.

  VastaaPoista
 6. Eikö ollutkin mukavan valoisa tila! Minä piipahdin heti avajaispäivänä, kun töiden puolesta olin siinä kulmilla ja aikaa oli.

  -Maria

  VastaaPoista
 7. Voi,minähän aivan sekoaisin tuollaisessa paikassa ja olisi totisesti vaikeuksia olla ostamata lankaa.

  VastaaPoista
 8. Hyvä tietää, sillä Vihreä vyyhti kuuluu miun Helsingin vierailukohteisiin. Hyvä myös, että se ei ole muuttanut semmoiseen paikkaan, mistä maalainen ei sitä löydä.

  VastaaPoista
 9. Onpa löytynyt hyvä paikka langoille, kurkkimaan pitää minunkin mennä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.