perjantai 28. maaliskuuta 2014

Sitä sun tätä

Sekalaisten asioiden päivitys
* Kissa
Usko se jatkaa tutkimusretkiään, tällä kerralla se pääsi nappaamaan eteisen lipaston laatikosta mun korvaläpät. Ne on oikeata karvaa ja ostettu jo vuonna 1990! Onneksi ne eivät mitään katastrofaalista tuhoa kärsineet.

Toissapäivänä kokeiltiin ulkoilua. Hyvin se meni vaikka kissa olikin aika peloissaan. Kova tuuli kieputteli pelottavia lehtiä ympäri pihaa, äänekäs lapsi lähestyi ynnä muuta kummallista. Usko kuitenkin sinnikkäästi tutustui pihan tuoksuihin ja käveli valjaissa. Kyllä siitä hyvä valjastelukissa tulee. Tänään mennään taas harjoittelemaan.

* VillaLANKA
Eilen Usko ei päässyt ulkoilemaan ku mulla oli tärkeämpää tekemistä: lankakaupan ikkkunan somistus. Se on nyt kiva ja värikäs, aivan "ei Annamainen". Pääsiäisteeman valitsin koska kohtahan se pääsiäinen on. Omista kätköistä on yhtä ja toista koristetta, tietysti värikkäitä lankoja ja vihertäviä oksia. Kuvat ei nyt oo parhaita mahdollisia mutta käykää katsomassa livenä.
Annallahan on nyt ikkunansomistuskampanja: halukkaat saavat somistaa ikkunan ja niitä voi äänestää. Vuodenvaihtuessa Anna arpoo äänestäjien  voittajan ja julistaa eniten ääniä saaneen ikkunasomistuksen. FB-sivuiltaan voit lukea tarkemmin tästä aiheesta, ja varmasti pitkin vuotta asiasta on puhetta. Tuolle FB-sivulle pääset vaikka et ole FB-jäsen, se on kaikille avoin katseltavaksi.
Tiistaina neuleillassa oli tosi runsaasti osallistujia, ja jutut taas taivaan ja maan väliltä:)

Anulta ja Seijalta sain tosi kivan onnitelukortin uuden kisulin johdosta! KIITOS!
* Pääsiäiskäsitöitä
Neuleliinoja ja kukkoja on syntynyt. Ne ovat nyt ikkusomisteena, mutta sieltä kukot pikkuhiljaa pääsevät neulojien koteihin.

Mytty ja siitä muotoutunut neliönmallinen liina, malli Ingeborg II

Tän oranssin Charlotte' n oon tehny kesällä saaressa, ehkä jo edelliskesänä mutta nyt se löytyi laatikosta.

Outille synttärilahjaksi tehty Tove, jonka antaminen nyt viivästyi harmillisen sairastumiseni takia. Kuva on mitä on mutta tämähän on jo niin monta kertaa nähty  . . .

Siinähän sitä taas on teille luettavaa ja katsottavaa. Huomenna mene Design-museoon ja missä lie kaupungilla seikkailen ja otan teille kuvia.
KS

19 kommenttia:

  1. Jo on käsillä ollut tekemistä noiden liinojen kanssa. Kauniita ovat.
    Ikkunaa täytynee käydä tsiigaamassa ja puoti tarkistamassa.
    Usko on kyllä uskomaton, mennä nyt vihaamaan korvaläppiä. Näin oletan kun on pitänyt ihan karvat repiä niistä. Kuvaa sinä stadia, mä yritän ottaa muutaman kuvan Imatrasta huomenna.

    VastaaPoista
  2. Uskomaton Usko! Nauroin kippurassa sun entisille korvaläpille!!!

    Pääsiäisikkuna on HIENO! Eikä vain mun mielestä: kehuja on sadellut. Meidän Äiskäkin kävi sitä ihailemassa tänään.

    VastaaPoista
  3. Uskomaton Usko! Nauroin kippurassa sun entisille korvaläpille!!!

    Pääsiäisikkuna on HIENO! Eikä vain mun mielestä: kehuja on sadellut. Meidän Äiskäkin kävi sitä ihailemassa tänään.

    VastaaPoista
  4. Minuakin hymyillytti Usko ja korvaläpät :) Ikkuna näyttää hienolta; valitettavasti vain näin pääkaupungin ulkopuolelta ei tule vartavasten lähdettyä ikkunoita ihailemaan.

    VastaaPoista
  5. Oih, ihanaa odotettavissa, KIITOS! Ikkuna näyttää kauniilta.

    VastaaPoista
  6. Hieno ikkuna. Ihanaa kun on värejä, varsinkin pitkän pimeän talven jälkeen sitä ihan kaipaa muutakin kuin valkoista ja mustaa. Teillä siellä taisi olla vähän sitä valkoistakaan.

    VastaaPoista
  7. Ingeborg II, kaunis! Usko, ihan normikissa...varmaan pessyt ja hoitanut korvaläppiä nyppimällä. Kissat osaavat kaikenlaista, kaverin kolli osaa ottaa kaappipakastimesta ruokaa. Yleensä toimii öisin, mutta jäi kiinni, kun varomattomasti aamukahvin aikaan avasi oven ja emäntä seurasi sivusta, mitä tapahtuu.

    VastaaPoista
  8. Sinä teet niin mahdottoman kauniita liinoja ♥
    Nyt sinua ei ainakaan voi enää sanoa uskottomaksi, hihi. Uskolla on oikeat kissan kompeet, vaikka ne välillä tekevät pahojaan, niin on nuo kissat vaan niin ihania seuralaisi ♥

    VastaaPoista
  9. Tarttee lähtee livenä katsomaan tuo ikkuna. Ihanaa. Kaikki.

    VastaaPoista
  10. Vähän on selkeesti korvaläpät saaneet kyytiä. No eikö se ole pääasia, että elukoilla on hupia? (hehheh) Tosi hienon somistuksen oot saanut aikaiseksi ikkunaan ja liinat ovat tietty upeita, kuten aina. Terkkuja Kirkkikseltä, M-L ja Ossi, nih ja Uskolle rapsutuksii.

    VastaaPoista
  11. Sun liinat on tosi kauniita! Tykkään eniten tuosta nelskanttisesta vihreästä.
    Pitäis varmaan plagioida tuo Annan somistuskilpailu, sillä se on mullekin kauheeta pakkopullaa! Tuuksä meillekki?
    P.S. Eilen laskettiin pikkuvene...arvaas mihin tänään töiden jälkeen ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susu, idea on vapaasti varastettavissa!

      Mulle ikkunanteko ei ole pakkopullaa, mutta aloin pelätä mun somistusten olevan pakkopullaa asiakkaille. Niistä vaan aina tuppasi tulemaan liian saman näköisiä. Nyt saadaan tuoreita ajatuksia käyttöön, ja kehoitankin somistajiani villiintymään oikein kunnolla!

      Poista
  12. Kristiina, aivan pakko palata kertomaan, että tänään ikkunasi sai aivan ihanan positiivista huomiota. Vähän vanhempi pariskunta pysähtyi ihailemaan somistusta, ja heistä oli upeaa kun joku vielä laittaa PÄÄSIÄISikkunan. Mies melkein vaati vaimoaan virkkaamaan kotiinkin muutaman kukon, mutta vaimo kääntyi katsomaan häntä lempeästi ja näytti koppuraisia käsiään: 'Kulta, ei näillä enää virkata tuollaisia...'.

    VastaaPoista
  13. Usko tuo ihanasti piristystä elämääsi. Aina saat aamulla katsella ympärille, että mitä muutoksia on yön aikana tapahtunut.
    Pääsiäsikkunoita saisia olla yleisemminkin esillä. Piristäisivät kivasti katukuvaa.
    Liinasi ovat todella ihastelemisen arvoisia, niin kaunista jälkeä ja kauniit mallit.

    VastaaPoista
  14. Aivan ihana tuo Ingeborg II -liinan malli :) Oppisinkohan mä joskus tekemään tuollaisen...ääh ei se vaan taida olla mun juttu :(

    Voi Uskoa ;D Mutta onhan se kiva, että on kiinnostunut ja utelias ympäristöstään :) Kiva että valjailukin alkaa sujumaan, kyllä saat siitäkin varmasti saarikissan.

    VastaaPoista
  15. Oletpas mainion Usko-kaverin itsellesi saanut. Vaistoni kertoo, että Uskon kommelluksista saadaan lukea vielä monta hauskaa juttua:) Ihana kissa!

    VastaaPoista
  16. Tuo vihreä liina on erityisen kaunis! Jos tekis monta, voisi niistä koota peitteen. Onnittelut Uskolle, tänään hänellä on nimipäivät. Älä unohda tarjota kakkua ja muita herkkuja Uskolle.

    VastaaPoista
  17. Varsinaisia liinaihanuuksia.
    Kisuli on hauskan aktiivinen kaveri. :) Sinua ei varmaan kyl aina naurata sen edesottamukset.

    VastaaPoista
  18. Usko on ihana! Kyllä kauniisti olet osannut ikkunan somistaa. Sun neuleliinasi ovat upeita ja kukkosikin. Minullakin on yksi sinulta saatu kukko ja viikonloppuna somistan pääsiäistä ja laitan kukonkin esille. En koskaan unohda,että sain sen sinulta,kun minulla oli vaikeaa,kiitos.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.