torstai 17. huhtikuuta 2014

Jyllanninhevoset stadilla

Kannattaa liikkua siellä sun täällä niin näkee kaikenlaista. Eikä pitkälle tarvinnut taaskaan mennä kun nähtävää riitti: Koffin hevoset Narinkkatorilla. Eilen olivat työvuorossa Thor ja Pintti.

X X X
Usko viuhahtelee ympäri huushollia ja oli se taas yks yö käyny eteisen laatikoilla. Nyt keppi on laitettu kaikkien kolmen vetimen läpi, ei ole enää jaksanut niitä auki vetää. Mitään herkullista purtavaa ei tällä kerralla ollut löytynyt vaikka kaikki asusteet olikin ulos kaivettu. Korvaläpät olen jo siirtänyt kesäteloille;)


Arvelin, että näin käy, napsista vaan lanka katkeaa pikku hampailla,  mutta jätin kuitenkin neuleen yöksi esille. Enää en jätä.
KS

8 kommenttia:

 1. Ei käy Uskon kanssa aika pitkäksi. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Upeita nuo hevoset.
  Ihanaa Pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kisulin aika käy yöllä pitkäksi. Naamakirjassakin joku oli kuvannut kun kissa veti lipastonlaatikosta tavaraa ulos.
  Rauhallista Pääsiäisenaikaa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Voi tuota Uskoa! Virtaa tuntuu riittävän...
  Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Lapsi on terve kun se leikkii ja sama pätee kissoihinkin ♥ Kovin tuntuu terhakalta pojalta tämä sinun Uskosi, mutta eiköhän se vielä opi talon tavoillekin ja tietää mitä saa tehdä ja mitä ei. Hyvää Pääsiäistä Sinulle ja Uskolle ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania nuo isot jytkyt hepat. Varmasti jaksavat hyvin kiskoa kärrejä. On tuo aika tsäpäkkä poika tuo sinun Usko. No ei kait se Usko vielä mitään hirveän suurta materiaalista vahinkoa ole aikaan saanut? Enempi sellaista pientä järjestelypuuhaa. Eiköhän tuo jossain vaiheessa rauhoitu, toivottavasti. Terveisii Kirkkonummelta ja rauhaisaa pääsiäisen aikaa, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.