keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kuulumisia Kaunissaaresta

HipHei! Olipas kaunista ja lämmintä, oikein mukavat viisi saaripäivää. Noh, sateli vähän ja ukkonen möyrysi merellä mutta ei kohdalle tullut. Luonnolle tekee sade hyvää, voin käyttää sadeasua kunhan kukat kukkivat ja sienet kasvavat;)
Usko on aika velmu pääsemään valjaistaan irti. Kerran pääsin oikein näkemään kuinka se tapahtuu mutta se on niin nopea toimitus, että en ehtinyt nähdä missä järjestyksessä se tempun tekee.
Tänään keskiviikkona Usko toi näytille ensimmäisen saaliinsa, päästäisen! Toisenkin se sai ajettua "nurkkaan" mutta tassut ei sinne asti ylettyneet ja niin saalis pääsi karkuun. Myös metsämyyriä vilistelee nurkissa. Hävettää, että vaikka on kissa talossa niin hiiret hyppii pöydillä.

Mun istumapaikka on aina se paras kissankin paikka kissankin mielestä;)

x x x
Saaren ravintoloitsijahan vaihtui talven aikana. Onneksi tuli aikanaan kiitettyä ja kehuttua Kikkaa ja Karia, niin hienosti he ravintolaa pitivät.
Nyt on toinen ääni kellossa, ainakin näin aluksi. Mikään ei ole niinkuin "pitäisi". Kahden ravintolan (Lähiö Rastilassa ja Uuni Kaunissaaressa) avaaminen tietysti on vaativa suoritus mutta ymmärtääkseni aikaa valmistautua oli vaan ei ainakaan saaressa toiminta vakuuta lainkaan. Ravintola Uunin kotisivuilla on niin hurttia (mautonta) huumoria, että sitä tuskin ymmärtää muut kuin kirjoittaja.
x x x
Tiistai-iltana noin klo 22 kuului valtava pamaus. Teltoista me asukkaat hipsimme yöasuissa ulos katsomaan ja kuulostelemaan mitä tapahtui ja missä. Kaikenlaista arvuuttelua oli, mutta ääni oli niin iso ettei se oikein teltta lämmittimestä voinut tulla, ehkä laguunissa joku vene pamahti taivaalle, osuiko joku johonkin vanhaan pommiin tai miinaan . . .?? Tänään sitten selvisi, että se oli äänivallin pamaus. Ei sitä siihen aikaan illasta osannut kuvitellakaan sellaista ääntä kuulevansa, harvoinhan sitä kuuleekaan. Ihmetyttää vaan se, miksi tämä tapahtui niin myöhään illalla jos ilmatilan loukkaukset olivat tapahtuneet iltapäivällä ja alkuillasta?

Kuva-arvoitus
Mitä näet kuvissa? Vastauksen näet huomenna.
KS

9 kommenttia:

 1. no eihän tuommoiset pamaukset kuuluu tuonne luonnonrauhaan, joku lintu siinä kuvassa on - sorsan poikanen :D Hyvä Usko!

  VastaaPoista
 2. Olipa tosiaan Uunilla oudot sivut. Ei ihan vakuuttanu. Huumorilla vois saada kiinnostavat ja hyvin toimivat sivut, mut nyt ei ollu onnistuttu.

  VastaaPoista
 3. Eiköhän ne löydy sellaisetkin valjaat, josta Usko ei karkaa. jos mä nyt oikein muistan, niin kissa menee sellaisesta rakosesta, misä se saapi pään lävite. Joten vähän pienempää valjasmallia sitten kehiin vaan.

  Minä kehnolla lintutuntemuksellani veikkaan, että lintu nimeltä puukiipijä menee kuvassa. Olen nähnyt semmoisen pari kertaa täällä meidän pihalla ja se on hauskan näköinen veijari. Voi tuo olla jokin muukin.

  Lisää kauniita saaripäiviä toivottelemme, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 4. Sulla onkin ollut kiva saariviisipäivää, kelitkin suosineet ja Usko kotiutunut.
  Tosiaan outoa huumoria Uunin sivuilla?
  En mitenkään hoksaa mitä kuvassa on, odotan siis vastausta.


  VastaaPoista
 5. Olipas huonoa huumoria nuo Uunin sivut. Noista Horneteista puhuttiin tänään EU-vaalikeskustelussakin, jos oikein ohimennen kuulin.
  Kaksin kappalein puukiipijöitä luulen näkeväni kuvissa.
  Ihania saaripäiviä sinulle ja Uskolle

  VastaaPoista
 6. Uunin sivuista ei tiedä itkeäkö vai nauraako. Huumori on taito laji.

  VastaaPoista
 7. Usko taitaa olla aikamoinen veijari:) Uunin sivuissa on todellakin kehittämisen varaa; toivottavasti edes pizzat ovat hyviä. Veikkaan myös puukiipijää.

  VastaaPoista
 8. Usko näyttää olevan hyvä hiirikissa ja saarikissa.
  Uunin sivut ei kyllä saa täältäpäin kiitosta, mutta jospa palvelu kesän aikana kohentuu.
  Ihan kuin haamukuvassa olisi kaksi kisailevaa oravaa.

  VastaaPoista
 9. Puukipijä on tuo lintu.

  Mainoksen perusteella en menisi tuohon ravintolaan, mutta toivottavasti olen väärässä.
  Mukavaa telttailukesää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.