tiistai 27. toukokuuta 2014

Tylsää

On keskiviikko 27.5.14 klo 14.30 ja hemmetin tylsää! Päivä on pilvinen ja viileä, pilvet eivät osaa päättää sataako vaiko ei. Mulla on joku selkälihas pahasti jumissa, ollut jo lauantaista asti, enkä pääse kunnolla liikkumaan. Onneksi mulla oli jo pari vuotta ollut säilöttynä hyvä merentuoma kepakko, josta sain tehtyä kävelykepin.
Aamupäivällä vaelsin katsomaan saukkoa mutta se ei näyttäytynyt. Sen sijaan näin vilauksen hylkeestä. Miten kulutan loppupäivän on vielä arvoitus. Kirja on luettu, käsityö on tylsä . . . .

Perjantaina ku tultiin tänne niin ekaks piti antami kissalle ruokaa vaan joku jyrsijä oli sen poissaollessamme haistanut ja pikkupikku hampaillaan sievästi nakertanut rasian rikki ja vielä paskonut mennessään tai ehkä jo tuota raskasta työtä tehdessään.

Lauantain aamupuhteena oli asentaa aurinkopaneeli. Jezz! Mä tein sen, ihan itse! Paneeli, akku, joku laite ja vielä yks toinen laite piti saada kytkettyä toisiinsa erilaisilla johdoilla. Niitä piti kuoria ja varmuuden vuoksi merkitä punaisiksi ja mustiksi. Naapurilta kävin varmuuden vuoksi katsomassa mihin väliin mikäkin laite kuuluu laittaa. Vähänks oon hyvä;)

Sunnuntaina yks kaks alkoi kuulua koikotusta, kurkiako? Ei vaan 30 laulujoutsenta laskeutui lepäämään ihan silmiemme eteen. Mun kamera ei tietenkään tallentanut niitä hyvin mutta kuva kuitenkin on tässä.
Kohmeisin sormin kirjoitti
KristiinaS

9 kommenttia:

 1. Selkäsärky on kamalaa. Toivottavasti sinun on vain pientä lihaskipuu ja paranee pikaisesti. Jännää, että laulujoutsenetkin ovat ikäänkuin palailemassa (ehkä) Etelä-Suomeenkin. Minä näin jokunen viikko sitten Siuntiossa keskellä peltoo kaksi kappaletta. Eikä ollut niitä kyhmyjoutsenia. Saareen terkkuja, M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Olin aikeissani laittaa aamulla miähelle tekstarin, että jopa on kylmän kankee keli! Kovin on vaihtelevaa ja kivasti ripsii vettäkin.
  Tylsät päivät on välillä hyvästä. Ei makeaa mahan täydeltä.

  VastaaPoista
 3. Onpas siellä nyt niitä jyrsijöitä. Ei taida enää olla muuta keinoa kuin laittaa ruokatavarat peltiastioihin.
  Aikas näppärä olet kun sait sen aurinkopaneelin kasaan ja toimimaan.
  Harmaa sadesää täälläkin. Lohdutukseksi laitan pippuripihviä kermakastikkeessa ja puikulaperunoita. Tuu syömään. :=)

  VastaaPoista
 4. Meillä oli tänään eläkeikäisten leiripäivä. Onneksi sisällä. Nyt täällä sataa kovasti.
  Näppärä olet asentaessasi paneelitkin itse.
  Tylsän päivän jälkeen tuntuu sitten hyvä päivä vieläkin paremmalta ;-)

  VastaaPoista
 5. Tylsä päivä täälläkin.aamusta tein sienipiirakan huomiseksi VillaLankaan ja silitin.Sit iski väsymys joka jatkuu edelleen.
  voi sun selkääsi.Pitäs laittaa voltarengeeliä siihen.
  on sulla kylmät ja sateiset kelit nyt ja jatkuu vissiin koko viikon.
  Kait me huomenna nähdään...

  VastaaPoista
 6. Wau, siellähän teknistyy ympäristö kovaa vauhtia! :)

  Kylmää on, Any-paita on ollut tänään päällä. Ei muuten tarkene.

  -Maria

  VastaaPoista
 7. Wau, Kristiina! Kyllä olet todella hyvä, kun sait aurinkopanelin asennettua ihan itse. Toivottavasti selkäsärky häipyy nopsasti huitsin nevadaan.

  VastaaPoista
 8. Höröläkortissa sanotaan että, sellaista hommaa ei olekaan mitä me akat ei osata tehdä. Ja sinä taas todistit sen, jes.
  Sitä vaan pitää olla välillä tylsää, niin se vaan menee.

  VastaaPoista
 9. Olet sä vaan tosi taitava mimmi!
  Tylsispäivän jälkeen ihan tavispäiväkin tuntuu taas mukavalta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.