perjantai 16. toukokuuta 2014

Saarikissa Usko

 Kiitos osanotostanne, ystävät, tutut ja blogitutut!

x x x


Usko on oikein hyvä saarikissa. Matkusti mennen tullen veneessä hienosti. Menomatkalla katseli touhua ja outoa kulkupeliä, takaisin tullessa se nukkui kopassaan. Ei yhtään mourunnut eikä pissannut koppaan eikä muutakaan - oon kuullu että jotkut kissat noin tekevät.
 
Sitä en tiedä miten se on viihtynyt ensimmäsen sadeyön kesämajassaan mutta hengissä se oli eikä vaikuttanut vihaiselta kun oli joutunut olemaan pienessä tilassa. Onhan se häkki tilava mutta kuitenkin rajoittaa liikkumista.
Seuraavat yöt se oli teltassa mun kanssa. Talutin oli sen verran lyhyellä, että ei ihan pihalle asti päässyt mutta portaalle istumaan ja katselemaan metsän yöelämää. Mutta koska se oli onnistunut saamaan itsensä jumiin taluttimen kanssa ja pääsi valjaista irti niin tästä lähtien se viettää yöt omassa kesämajassa. Mä en saa telttaa niin tiiviisti suljettua, että kissa varmasti pysyisi sisällä. Ja kun se sitt haluais ulos niin taitais olla vain riekaleet Suvikoijasta jäljellä.
Heti kissa osasi myös tehdä tarpeensä luontoon, helpotus sekin kun ei tarvitse niin huolehtia hiekkalaatikosta. Tottahan sellainen sillä majassaan on, tietysti.

Tirppejä on vahdittava vaikkei niitä saakaan metsästää.

Nyt me mennään taas! Parempaa säätä on luvassa, mutta En aio talviturkkia vielä heittää;) Tullaan sitt ens viikolla kertomaan kuulumisia.
Voikaa hyvin ja pitäkää huolta toisistanne!
KS

15 kommenttia:

 1. Taitaa olla Uskolle aivan uusi kokemus tällainen villin luonnon keskellä oleskelu. Hyvin näyttää pärjäävän.

  VastaaPoista
 2. Hyvä saarikissa Uskosta tulee ja ensi viikolle on sentään povattu lämmintä, jopa hellettä. Se olisi mukavaa teillä saarioloihin! Terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 3. Lämmin osanotto. Olet niin reipas. Terkkuja Uskolle ja Vaareille. Kohti lämpimämpää.

  VastaaPoista
 4. Saitpa surullisia uutisia kesän kynnyksellä, osanottoni.
  Leppoisia saaripäiviä sinulle ja Uskolle!

  VastaaPoista
 5. Uskosta tulee hyvä saarikissa ja tottuu liikkumaan narunpäässä, mutta kokemuksesta oman kissan kanssa, tiedän, että irti pääseminenkin onnistuu, niin uskomatonta kuin se onkin. Juuri nyt "säätyttö" lupailee tiistaiksi 30 astetta lämmintä jonnekin päin ja sen myötä ukkosia. Hyviä saaripäiviä!

  VastaaPoista
 6. Surulla alkoi sinun kesäsi, mutta siellä luonnon keskellä olo varmaan rauhoittuu ja se tekee hyvää sekä sinulle että Uskolle.

  VastaaPoista
 7. Usko tuntuu olevan hyvä saarikissa.
  Lämpimiä saaripäiviä teille molemmille.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että Usko viihtyy saaressa, vaikka kukapa siellä ei viihtyis ;) Usko varmasti nauttii olostaan siellä kuten emäntänsäkin :) Nyt on hienoja kelejäkin luvassa viimeinkin. Ihanaa oleilua saaressa :)

  VastaaPoista
 9. Kaikesta huolimatta iloa ja valoa teille sinne saareen :)

  VastaaPoista
 10. Pysykää siellä vaan, kun helleviikot alkoi. Kiva kun Usko viihtyy. Teille tulee varmasti taas mahtava kesä.

  VastaaPoista
 11. Kesän merkki: luen blogistaniasta, että sie olet muuttanut kesäksi saareen =) Mukavaa kesää sinne luonnon helmaan!
  Lämmin osanottoni veljesi poismenon vuoksi.

  VastaaPoista
 12. Minulle kun ei tule enää blogipäivityksiä, niin jää vastaamatta moniin tuttuihin blogeihin. Sinä tulet aina kumminkin silloin tällöin mieleeni. Nyt olen menossa pihalle ja on tosi lämmin, niin saaresi tuli silmieni eteen: Kristiina on varmasti jo siellä. No niinhän se on.
  Oikein hyvää kesää sinulle ja Uskolle sinne Kaunissaareen!

  VastaaPoista
 13. Mukavasti tuo Usko näköjään sopeutuu erilaisiin asumismuotoihin, siitä tulikin oikea telttailijakissa. Jännä seurata blogistasi mitä metkuja ja seikkailuja Usko sinulle järjestää.

  VastaaPoista
 14. Kissat kai yleensä vahingossa oppivat tuon houdini-tempun. Eli kun valjaissa oleva kissa näkee jotain, minkä perään singahdetaan niin liean loppuessa tulee äkkipysäys ja sopivassa tilanteessa kissa kiepsahtaa ympäri ja jatkaa matkaa häntä menosuuntaan näin. Ja kas, kissa lipsahtaakin ulos valjaista...

  Tähän voi hieman auttaa jos etutassujen taakse tulevaa "pantaa" pitää mahdollisimman kireällä. Toinen keino on ns. mustekalan tai muun vastaavan joustimen lisääminen liekaan ettei tule äkkipysähdystä vaan hitaampi pysähtyminen. Se olisi muutenkin kissalle parempi vaihtoehto kuin äkkipysäys.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.