perjantai 30. tammikuuta 2015

Sitä sun tätä


Mä laitan nyt pitkästä aikaa tällaisen sekalaisen postauksen. Jotenkin on bloggaus-blääh iskenyt ja oon jättänyt "sitä-sun-tätä" bloggaamatta. Tuntuu siltä, että tarviiks ostoksia ja menemisiäni esitellä. Jos nyt kuitenkin jotain tässä aikani kuluksi laitan esille.

Ihan ekaks tarvii taas kehua HKO:n konserttia. Eilen (torstaina) oli taas niiiiin huiman hieno kokemus, että kyll voin suositella kausikortin hankkimista kaikille. Tässä linkissä on HS:n arvostelu eilisestä, totta joka sana. Sibelius siinä vain mainitaan mutt kyll se oli kans tosi hyvä biisi. Hyvä Sibbe!

Ennen konserttia olin Kansallismuseon Neulekahvilassa. Hurjan hyvä tilaisuus sekin oli. Väkeä oli "Karhunkolo" täynnä (ehkä 60 henk.?), lisää tuoleja piti ottaa ja jaettavaksi tarkoitetut monisteet loppuivat heti alkuunsa, niitä kopsattiin lisää. Suosittelen menemään paikalle helmikuussa. Tässä linkki Kansallismuseon tapahtumalistaukseen, siitä löytyy Neulekahvila ja sen tuleva ohjelma.
EDIT: Kansallismuseon FB-sivulla lukee, että paikalla oli: 130!! 


Peroba Cafe´ssa olin jokunen viikko sitten neulomassa. Sielläkin oli paljon porukkaa, parikymmentä laskin. Miljöö on kaunis ja kahvilan leivonnaiset herkullisia. Siellä neulotaan kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona noin klo 16.30 alkaen.


Se oli jo uudenvuoden aatto ku sattumalta silmiin osui Iittalan kaupassa violetin värisiä Teema-mukeja, ns. "Kausituote". Kaks mukia oli ihan pakko ostaa, ja lautanen myös keltaisena. Mä tykkään tästä väristä. En kyll mitenkään kerää Teema tai muitakaan astioita, enkä mitään muutakaan. En oo hamsteri;)


Marraskuussa parvekkeelta sisäänotettu Pelakuu vielä kukki! Nyt se on viileässä kaapissa jemmassa odottamassa kevättä.

Usko nauttii elämästään. Nää tassut vaan on niin söpöt.


Se syö saippuaa! Heh, no ei syö mutta nuolee joululahjaksi saamaani kakkupalan mallista saippuaa. Ehkä siinä on hyvä maku tai jotain muuta mukavaa, en oo ite maistanu.
KS

20 kommenttia:

  1. Usko on todella kuvauksellinen :)

    VastaaPoista
  2. Hassu ku kissan tassu, niin meil kotona aikoinaan sanottiin ja se tuli tassukuvasta mieleen heti. Kissan tassut on ihania, kauniin värisiä ja pehmoisia paijata, paits sit ku kynnet tulee esiin, onneks meillä ei kynsiä näytetä.
    Leppoisaa viikonloppua Teille molemmille!

    VastaaPoista
  3. Ihanan väriset teemat, hmm ihan tekis mieli. Aurinko ja kevättä odotellaan!

    VastaaPoista
  4. Erikoisen nokkava kukka sinulla on. Kiitos noista linkeistä. Usko on niin maailman södein katti. Tassut on tosiaankin ihan mahtavan söpöt.

    VastaaPoista
  5. Teema-astiat on hyvän mallisia.
    Uskon tassut on niin pehmoisen näköiset.

    VastaaPoista
  6. Kivat kupit oot hankkinut, Teemasta kahvi maistuu hyvälle.
    Olipas porukkaa museossa, vieläköhän ensi kerralla mahtuu mukaan.
    Uskolle terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyll mahtuu, mukaan vaan. Museokahvila on aikas erikoinen neulontapaikka.

      Poista
  7. Kirjoittele toki, mitä tapahtuu siellä "Isolla kirkolla", minä ainakin luen mielelläni. Hieno liilan sävy Teemoissa. Nuo toimii aina ja yhdistyy moneen, kun on niin pelkistetyt muodot. Mietin, jos kakkupalassa on jotain kermaan viittavaa, niin Uskolle maistuu...? :P (vitsi..) terkkuja Leenalta

    VastaaPoista
  8. Nähdään taas keskiviikkona Perobassa klo 16.30 .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla etten tulekaan, tai sitt myöhemmin. Taidan mennä tutustumaan brankkarimuseoon ja -asemaan. En kyll varmaan uskalla torniin kiivetä.

      Poista
    2. Mä oon vinkannu Länsiväylään - jää nähtäväksi tuleeko sieltä joku.

      Poista
  9. Teemat on ihania. Perobaan sitten.

    VastaaPoista
  10. Kiva lukea tarinoita ja katsoa ottamiasi kuvia. Nuoleeko Usko muuten saippuaa alta vai päältä? On joko suolan tai kaakaon perään. Hassu kissa :-)
    T. Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä sivusta se nuolee, kaakaon kohta näyttää olevan niinku tyrkyllä. Pitäis saada kuva siitä mutt ei yleensä ole kamera käsillä ku oon veskissä;)

      Poista
  11. Oikein kunnon "shokki"-väriyhdistelmä tuo lila ja keltainen, mutta sopivat älyttömän hyvin yhteen. Uskon tassut ovat söötit. Monien kissojen ja koirien ehsottomasti söpöin osa, silmien jälkeen, ovat tassut. Terkut Ossilasta.

    VastaaPoista
  12. Voi kun sulla on ollut kivoja menemisiä siellä. Tottahan toki sun tarvii kertoa meille ihan kaikki:)Ihana tuo lilan värinen teema ja Usko tietysti on suloinen. Muuten minulta on kyllä tilattu voileipäkakkuja sinne seudulle,mutta se on sula mahdottomuus niitä toiveita toteuttaa:)

    VastaaPoista
  13. Samassa konsertissa ollaan oltu, mutta peräkkäisinä päivinä. Ei Sibeliusta mikään voita. Kausikortin otin just sellaiseen konserttisarjan että mahdollisimman monta Sibben sinfoniaa osuu ohjelmaan. Voi kun ois niin kiva kierrellä neuletapaamisia taas, mutta se ajanhallinta, se ajanhallinta... Tai pikemminkin sen puute. Toivottavasti vielä joskus.

    VastaaPoista
  14. Onko nuo lautaset oikeesti lilaa teemaa? Syvä lila vai joku muu väri? Vastauksesta erittäin kiitollinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se lila Teema!
      Kuvassa kuppi+lautanen on aikalailla oikea väri, toisessa kuvassa on ehkä vähän liian sininen sävy.

      Poista

Kiitos kommentistasi.