torstai 22. tammikuuta 2015

Vauvalle asusteet

Edell.postaukseen liittyen neuloin asusteet vauvalle, Junasukat, lapaset ja kaulaliinan, siinä on koristeena VillaLankasta ostettu nalle-nappi.

 KS

17 kommenttia:

  1. Kyllä nyt vauveli tarkenee, suloisia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisen toukkapussin meinasin tehdä että ois lämmintä mutta Googlesta luin, että ne onkin sisäkäyttöön tarkoitettuja ja vain hetkelliseen käyttöön ku äiti joutuu lapsen laittamaan pois käsistään;) Heh heh, siis karrikoidusti noin, niin en sitt teekään, saa nämä söpöydet olla riittävät lämmikkeet.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Söpöjähän nuo ovat mutta kaiketi vauva jossain makuupussissa kuitenkin on talvella, ei nuo lapaset varmaankaan silleen lämmitä vaikk lämmintä lankaa ovatkin.
      Mulla ei oikein ole tietoa miten vauvoja nykyään puetaan.

      Poista
  3. On kyllä söpöt ja lämpöiset neuleet vauvalle.

    VastaaPoista
  4. Onpa somat. Ja se tarina niistä miten junasukat ovat saaneet nimensä on aivan ihana. Uskolle rapsutuksia. Täällä minä istun talossa "jään" saartamana, kunnes miäs tulee duunimatkalta. Jouduin tänään tilaamaan taksin, että pääsin "kirkolle" ja käveleen tuonne postilaatikolle. No eihän 600 m ole pitkä matka, et ei siinä mitään. Taksikyyti vähän "harmittaa". Mä taidan muuttaa vanhana stadiin... Terkut Ossilasta, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkkonummellahan oli joku tie niin jäässä, että bussikin jouduttiin perumaan ja kulkemaan jotain kiertotietä tms.
      On se tämä talvi kummallista ku "sataa ja pajunkissat ilmestyy tänään ja huomenna pakkasta liian kanssa". Kyll ennen oli paremmin;)

      Poista
  5. Sievät ovat ja ihan ajanmukaiset, kyllä ne vauvat nykyäänkin tarvii just noita;)

    VastaaPoista
  6. No eihän se ihme ole ettet ehdi puhelimeenkaan vastata kun eihän tota sun konetta näköjään pysäytä mikään! Jestas mikä tahti valmistuneissa neuleissa! Mä pyörryn just...

    VastaaPoista
  7. Mutta hei..suloisia asusteita olet tikuttanut suloisen haalarin keralle. Hauskat nuo tumputkin junamallilla. Nappikin on kiva. Olet kyllä melkoinen ja nopea tekijä! Varmasti ilahduttaa saajaansa. Seuraavia projektejasi odotellen... Leena tervehtii... :)

    VastaaPoista
  8. Nappi on ihan piste iin päälle!! Söpöt!! :o)

    VastaaPoista
  9. Suloihuuden huippuja.
    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  10. Todella kiva kun on muuta väriä kuin ihan perinteiset "vauvan värit"
    Muuten miten käy noiden puunappien, pitääkö ottaa pois ennen pesukoneeseen menoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä puunapit kestää pesun, ei tarvii ottaa pois. Noh, ehkä ei 60 astetta ja joka viikkoista pesua kestä, semmosesta ei oo kokemusta.

      Poista
  11. Suloinen setti :)
    Noi napit, somat :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.