lauantai 4. huhtikuuta 2015

Lankalauantai

Ogelin Lankamaailmassa oli tänäänkin neuletapaaminen, mikäs päivä lankakaupalle paremmin sopisikaan. Neuloja-Nooralla oli syntymäpäivä, saimme sultsinoita - suoraan Hagiksen hallista -, jotka olivat herrkullisia, keksejä ja pääsiäismunia. Toukka-Päivillä oli tuomisena voisilmäpullapitkoa, olipas hyvää. Kiva oli taas tavata ja keskustelu oli välillä aika vakava-aiheista ja toisinaan nauru herskyi. Siis ihanteellinen neuletapaaminen.

x x x

Keskiviikkona neulottiin Peroba Cafessa. Tässä muutama ulkokuva, sisäkuvia oon varmaan jo näyttänytkin. Talo on kaunis vanha ja suojeltu. Ylväänä se seisoo keskellä betoniviidakkoa Kehä I:n kupeessa.

x x x

Usko the Cat viihtyy parvekkeella. Verkko pitää sen turvallisesti "tällä puolella".

 Täss kuvas Usko loikkaa pois tuolta ahtaasta raosta kukkien ja verkon välistä. Oikein hieno jumppasuoritus, joka olis pitänyt ihan videolla saada.
KS

9 kommenttia:

 1. Uskolla on näköjään kivat kissanpäivät parvekkeella.
  Äsken kotiuduttiin parin yön reissusta sieltä etelästä. Eilen kävimme tytön kanssa Kaapelitehtaan kirppiksellä, olipa porukkaa... Sitten Korkeasaaressa, siellä oli oikein mukavaa, vähän porukkaa ja elukoitakin nähtiin:)
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Ai kuinka ihanaa, että tuo vanha kaunis talo on suojeltu. En ole pitkiin aikoihin ajanut kehä ykköstä, eikä tuo talo taida enää kovin hyvin tielle näkyäkään, kun tie menee sinne tunneliin:)

  Lankalauantai on tietty mitä mainioin päivä neuletapaamiselle. Teidän neuletapaamiset on kyllä niin mainioita, etteivät varmaan tuosta voi parantuakaan.

  Uskolla on kyllä hieno turvaverkko. Silloin, kun olin nuori, niin meidänhan katti meni ja tipahti räystäältä kolmannesta kerroksesta. Livahti peijakas ikkunasta räystäälle ja kun oli palaamassa takaisin, niin jotenkin tassut lipsahtivat senaikaisella peltisellä, tai kuparisella räystäällä. No kissa selvisi pienellä naarmulla nenässä. Sen jälkeen oli aina ovi suljettu siihen huoneeseen, jota tuuletettiin.... Hyvää pääsiäistä ja terveiset Ossilasta.

  VastaaPoista
 3. Ihana lankalauantaina päivitys.
  Minä kävin kurkkaamassa Hämeenlinnan uuden lankakaupan oven takana. Olisin käynyt kurkkaamassa, mutta kiinni oli.
  Kyreneläistä treenattiin nyt Hämeenlinnan kirkossa. Eilinen esitys Janakkalassa oli niin suosiossa, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään. Paikalla oli noin 470 katsojaa.

  VastaaPoista
 4. No katopas, passeli päivä neuletapaamiselle :-). Hyvää pääsiäisenjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Hieno paikka neuletapaamiselle tuo suojeltu talo!
  Uskolle ja Sulle pääsiäisterveiset.
  Pakko vähän hehkuttaa et arvaas mitä tehtiin tänään... Laskettiin vene ja käytiin mökillä. Huomenna sinne pääsee Tassukin...

  VastaaPoista
 6. Olipa taas kiva tavata Ogelissa ja sainpa muutaman lankakeränkin ostettua, vaikka KristiinaS silmä tarkkana seurasi vierestä ettei tule hutiostoksia.
  Tuo viimeinen kuva Uskosta...pissiikö kukkaruukkuun. :=D

  VastaaPoista
 7. Upea, vanha rakennus! Uskolla on oma leikkikenttä parvekkeella :) Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 8. Ai et mua naurattaa toi "Usko-kukka"! Vakavasti puhuen, pitäskö sun selittää Uskolle kissan ja kukkasen ero... Asetelma ruukussa on kyllä täydellinen!

  VastaaPoista
 9. Aikamoiset syömingit nuo teidän neuletapaamiset on! Usko näyttää hienoa käsilläseisontaa, on se vaan taitava poika!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.